16 Ocak 2005'e Merhaba Gezisi (Sırapınar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
16 Ocak 2005'e Merhaba Gezisi (Sırapınar)

Bu gezimizde de geçmiş gezimiz gibi Motortürk TV kanalı çekimler için yanımızda olacak.
Hareket yerleri:

Sabah 10:00 => Beşiktaş, Barbaros bulvarından Sarıyer yönünde, Etiler çıkışı sonrası sağda BP benzin istasyonunda.
Sabah 10:45 => Birinci köprü -Avrupa yakasından Anadolu yakasına, seyrederken- gişelerden 50 metre sonra sağda polis noktası önünde.
Sabah 11.30 => E5 üzerinde, Harem/Ankara yönüne, Göztepe köprüsünden 180 metre sonra BP benzin istasyonunda.
Güzergah: E5 Ankara yönünde, Kozyatağı, 2. köprü yönüne ve oradan Şile çıkışından devem edilecek.
Yol yardım: Esengül Kardeşlerin (Ali Usta) aracı motosikletçilere yol yardımı için yanımızda olacak.

Hız limitimiz: 80 ile 105km/h arası.

Gittiğimiz yerde kerdi kartı kullanılmıyor.

Dönüşümüz her zaman ki gibi özgür...

Menü:
Özel Porsiyon: Tavuk şiş, iki adet kanat, iki adet köfte, bir adet pirzola, sigara böreği, yoğurt, ezme, patates kızartma 12.00 YTL
Kuzu pirzola, bonfile, biftek vb. (porsiyon) 8.00 YTL
Köfte (porsiyon) 5.00 YTL
Piliç çevirme (yarım piliç) 5.00 YTL
Salata (iki kişilik) 1.50 YTL
Patates kızartma 2.00 YTL
Yoğurt 2.00 YTL
Meşrubat 1.50 YTL
Bira 50cl. 2.50 YTL

0216 476 1558 - 0216 475 9291
0542 314 9559
Faramarz AZAR - [email protected]

lokanta.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında kaçmaz yani :thumright:

aa hatta bizim şirketin ortağı SIRAPINAR COUNTRY CLUB'ın da sahibi..oraya da uğrayayım bareee :cat:

Sabah 10:45 => Birinci köprü -Avrupa yakasından Anadolu yakasına, seyrederken- gişelerden 50 metre sonra sağda polis noktası önünde.

Tabi ehliyette yok ellerimizle gidip cizdirelim kendimizi dimi... Bende gelmek istiyorum yaaaa :salut:

hava güzel olursa bu sefer kesin (tabi bi aksilik çıkmazsa) geliyorum.. bende üst ekipman var ama bi tek pantolon yok.. bacaklar üşüyo biraz haliyle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya eller, :joker:

Peril' Alıntı:
ya eller, :joker:

e eller de üşüyo ama eldivenlerim var :)) kışın binmem nası olsa diye pantolonu almamıştım... artçıların da sıkı giyinmesi lazım.. sen de eldiven al birinin arkasına bineceksen bence :)

bu arada.. weather.yahoo.com der ki:

Sunday 16/01

Rain/Snow/Wind

High: 5°
Low: 3°

Çok güzel bir gezi olacağını tahmin ediyorum. Katılmayı ve sizlerle tanışmayı isterdim. malesef Kış şartlarında Antalyadan Oraya gelmek çok zahmetli olacak. Yaz aylarındaki bir turunuza mutlaka katılacağım.

Sizlere katılmayı çok isterdim,inşallah birdahaki sefere,sizlere iyi eglence dilerim.

Arkadaşlar;

Sırapınar gezisininde motortürk kanalından çekimler için 3 kişi ve yol yardımı içinde 3 kişi geldiler ama yanlız 3 motosiklet katılımcı oldu.

Bende geziyi Göztepe durağımızda iptal ettim. İlk güneşli bir pazar günü yeniden yapılacak. Bilginiz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar