16 Nisan Pazar Yeşilvadi Gezisine Katilan üyeler Için...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zuhtupasa' Alıntı:
nerde kardeşiiiiiim benim mallaaaaaaaaaaaar..:silent: :queen:

zuhtupasam sen yoktun valla olsaydın duble duble alacaktın :)
ha bide senin elemanlardan sikayetciyim pasam gp den sonra dodo ya gittiler beni ektiler hainler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
neeeeeeeeee:cyclopsan kardesimi ekeni ben biçerim.. tez elden kafaları vurulaaaaa:queen:

e kardeşim bi giyinde fotolarınızı görelim yaa:) 1 haftadır tşort tşort merak ettik allallaa :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa' Alıntı:
neeeeeeeeee:cyclopsan kardesimi ekeni ben biçerim.. tez elden kafaları vurulaaaaa:queen:

valla ehliyet yok die arabayla gittim cıkısta millet uzadı biz trafikte kaldık adres te yokki arayıp bulalım milleti :) benim için problem deilde afyonlu manyak gelmişti bari o arkadaslarla beraber olsaydı cocuk afyondan geldi yarıs izledi aktiviteye katılamadan geri gitti yazık valla üzüldüm

Super Moderator
motti60' Alıntı:
e kardeşim bi giyinde fotolarınızı görelim yaa:) 1 haftadır tşort tşort merak ettik allallaa:queen:

İşte bu benim modifiye T-shirtüm::p
imag00819wn.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
la fenerbahce logosunu acsana güzel görünsün biraz :)

Super Moderator
Açtım...da siz göremiyorsunuz di mi?:p

Kapattım yine...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya benim canım sıkılıyo sahile incem çay gayfe içcem gelmek isteyen varmı :)

cumartesi ve pazar gunu havaalanından arkadaşın arabasıyla gittik motogp ye biz... orda sizlerden bi kac ekip gordum ama arabadan inipte ulaşamadım. bi kişiye baglı kalıp onun dediklerini yapmak kotu bişi yaa.. :(
sonuçtada sizlerle buluşamadım.. iki cift sohbet edip tisortumu alamadım, gp sonrasındaki buluşmaya gidemedim.. her bişi içimde kalvı valla.. ama sonucta yarışlar harikaydı unutamıycagım anlar yaşadım...

şimdi iki secenek var.. ya tisortumu bi sonraki organizasyonda alıcam, yada bana kargoyla ulaştırıcaksın hımmm :bounce: ... ben esasında hemen almak isterim tisortumude her bulusmaya giyip geleyim dimi amaa :rendeer:

eger mumkunse -tabi kargo parasını ben karşılamak suretiyle- adresime gondermen gibi bi ihtimal yüzde kaçtır??? :) (gondericegini biliyoruuuuummm)

teşekkür ederim şimdiden serkan dostum...:cat:

cenk dinç
sabiha gökçen havaalanı teknik blok
34912
pendik-istanbul

ya serkan abi banada kargo etme ihtimalin varmı olmadı bi akşam elden alırım bea saol sun herkez kendininkini almış

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBR1000RR' Alıntı:
ya serkan abi banada kargo etme ihtimalin varmı olmadı bi akşam elden alırım bea saol sun herkez kendininkini almış

kardes kusura bakma senin tshirte cbr100rr olarak isim basılmış

shakhaa :)

ceko35' Alıntı:
cumartesi ve pazar gunu havaalanından arkadaşın arabasıyla gittik motogp ye biz... orda sizlerden bi kac ekip gordum ama arabadan inipte ulaşamadım. bi kişiye baglı kalıp onun dediklerini yapmak kotu bişi yaa.. :(
sonuçtada sizlerle buluşamadım.. iki cift sohbet edip tisortumu alamadım, gp sonrasındaki buluşmaya gidemedim.. her bişi içimde kalvı valla.. ama sonucta yarışlar harikaydı unutamıycagım anlar yaşadım...

şimdi iki secenek var.. ya tisortumu bi sonraki organizasyonda alıcam, yada bana kargoyla ulaştırıcaksın hımmm :bounce: ... ben esasında hemen almak isterim tisortumude her bulusmaya giyip geleyim dimi amaa :rendeer:

eger mumkunse -tabi kargo parasını ben karşılamak suretiyle- adresime gondermen gibi bi ihtimal yüzde kaçtır??? :) (gondericegini biliyoruuuuummm)

teşekkür ederim şimdiden serkan dostum...:cat:

cenk dinç
sabiha gökçen havaalanı teknik blok
34912
pendik-istanbul

bu hafta sonu bi program yapılmazsa veya yapılırda ben veya sen herhangi bi sebepten dolayı katılmama durumu olursa kargoya veririm ceko :)

Son düzenleme:
serkan79' Alıntı:

CBR 100 RR diğil Kelebek olacaktı
bu arada ben tişortuma ulaşamadım akşam dodo bar da bekledim ama tişortlar gelmedi :salut: :salut:

serkan79' Alıntı:

bu hafta sonu bi program yapılmazsa veya yapılırda ben veya sen herhangi bi sebepten dolayı katılmama durumu olursa kargoya veririm ceko :)

abi abi abi yak o tişörtüüüüüüü bu yaptığınıda asla unutmam abi :farao:

hay kelebek kdr başınıza taş düşsün kırmızı bunlar hep senin marifetin :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostdark' Alıntı:
CBR 100 RR diğil Kelebek olacaktı
bu arada ben tişortuma ulaşamadım akşam dodo bar da bekledim ama tişortlar gelmedi :salut: :salut:

akşam dodo barda beklicegine yolda 2 dk bekleseydin bende gelirdim oraya ben arabalı geldigim için millet uzadı ben kaldım trafikte otarafın yolunu yordamınıda bilmiyom :p

yAW ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLERE katılamadık umarım keyifli bi yolculuk yapmışınızdır..Ben son anda karar verdim gitmeye..Sizleri yakalarım diye fazla basmışım..meğer sizden önce varmışım gerçi benim bilet silver deydi..El salladım ama göreniniz olmadı...Eğlendiğinizi umarım..Bu arada Tshirtler geldimi aldınızmı ???

Alıntı:
serkan79´isimli üyeden Alıntı
millet tshirtlerin tamamı hazır deil ha yarın eksik olanlar kızmasın bana en yakın zamanda tamamlanacak

bu arada artık şampiyon olduk diyebiliriz dimi büyük fenerbahcenin şampiyonlugunu kutluyorum nice şampiyonluklara
Yaw kardeş bizimki hazırsa bildirde gelip alalım bide çayını içelim.. (korkma gelirken bende sana çorap getiririm.. )

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBR1000RR' Alıntı:
abi abi abi yak o tişörtüüüüüüü bu yaptığınıda asla unutmam abi :farao:

hay kelebek kdr başınıza taş düşsün kırmızı bunlar hep senin marifetin :pr:

şaka dedim ya CBR1000RR YAZILDI :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tunoka' Alıntı:
yAW ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLERE katılamadık umarım keyifli bi yolculuk yapmışınızdır..Ben son anda karar verdim gitmeye..Sizleri yakalarım diye fazla basmışım..meğer sizden önce varmışım gerçi benim bilet silver deydi..El salladım ama göreniniz olmadı...Eğlendiğinizi umarım..Bu arada Tshirtler geldimi aldınızmı ???

Alıntı:
serkan79´isimli üyeden Alıntı
millet tshirtlerin tamamı hazır deil ha yarın eksik olanlar kızmasın bana en yakın zamanda tamamlanacak

bu arada artık şampiyon olduk diyebiliriz dimi büyük fenerbahcenin şampiyonlugunu kutluyorum nice şampiyonluklara
Yaw kardeş bizimki hazırsa bildirde gelip alalım bide çayını içelim.. (korkma gelirken bende sana çorap getiririm.. )

ABİ SENİN TSHİRT MOTOGP TURU YAPTI EVE GERİ DÖNDÜ :)

nurkan' Alıntı:

O NE NURKAN DAHA VAKİT VARDI :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Olm Zaten Tshİrtler Dandİk OlmuŞ Baskiyi Yapani Elİme Gecİrİrsem Artik O Cellatlari Bana Yolla Lazim Olcak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar