Valla benim avatarın daha büyüğü yok.serkan79' Alıntı:burdakiler küçük orjinal boyutu cok yüksek değilse gönderin eger büyükse t-shirt üzerinde çirkin durabilir çünkü arma ve username lerde yazılacak yani anlıcagın 8x16cm ebatı olursa güzel olur
Ne diyorsun, istemez olurmuyum hiç....fenerbahce armasıda isteyen varmı coştum bikere![]()
serkan79' Alıntı:milletten ses yok kimse istemiyo demekki neyse isteyenlerinkine bakıp kıskansınlar![]()
ashes' Alıntı:serkan msn listesine ekledim seni kabul etsene bekliyorum başındayoruldum
![]()
cenkmenderes' Alıntı:Benim M olacak.. Anca gördüm topici iyi mi![]()
TRADER' Alıntı:Hocam cok dusuncelısın tesekkurler.. Ancak benım gıbı bır cok arkadasın avatarları motorlarının resmı bıcımınde . motorlar ıse her an degısebılır oyle degıl mı? O yuzden ben sahsen avatar olayının zahmetıne benım ıcın gırmemenı istirham edeceğim..
Sevgı selam ve tesekkur...
cenkmenderes' Alıntı:Serkan, avatar da gönderdim dostum..![]()
bana da banada bana t-shirt vermezseniz ilk buluşmada hepinizin t-shirtlerin üstüne mürekkep atarım şerefsizim:queen: :queen:serkan79' Alıntı:eyvallah daha maillere bakamadım birazdan indircem hepsinihanım evde yok yemekte yok tabe kendi başıma bişiler yapim dedim burnuma yanık kokusu geliyo ben bi mutfaga gidim
![]()
zipir' Alıntı:bana da banada bana t-shirt vermezseniz ilk buluşmada hepinizin t-shirtlerin üstüne mürekkep atarım şerefsizim:queen: :queen:
motti60' Alıntı:serkan beni unutmaaa, ya işteyim bakamadım şimdi haberim oldu S olsun benimki bu arada buluşalım bi ara yaw turlarız tek tek sıkılıyo insan![]()
destinyofrock' Alıntı:selam öncelikle ben yeni üye ve aç üye her hediyeye aç üyene olursa kabul eder üyeşaka bi yana istiyorum lütfen t-shirt s beden ok yaka kartım bile yok
![]()