16 Nisan Pazar Yeşilvadi Gezisine Katilan üyeler Için...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
army_0666' Alıntı:
Sevgili Dostum.Aklınla bin yaşa.Düşüncen için teşekkür ederim.Sayıca çok olduğundan , olayı paralıya da çevirebilirsin.Seni üzmeyelim.Biliyorsun ailen cok büyük ve geniş.
Ben geziye arkadasımla birlikte,onun motoru ile katıldım.lacivert 78 plakalı Honda - Bali.Yani , iki adet t-shirt istiyorum.

Armağan DURMAÇALIŞ - L Beden 1 adet
Mümine TOPÇU - S beden 1 adet

yine diyorum, iki istediğim için cezam varsa ödeyeyim....

BEN TEŞEKKÜR EDERİM İLLA PARA ÖDİCEM DİYOSAN KİMSESİZ ÇOCUKLARA BAĞIŞ YAPABİLİRSİN :cat: :)

Geziye gelemedim sehir dısında gorevlıydım ama t-shirt e gelirim

beden -bilmiyom boy 190 kılo 80 ıste :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazmayan kaldımı acaba

CenkKeskin' Alıntı:
L beden abi ama lütfen üzerine afyonlu manyak yazdırmayın CenkKeskin yazın ne olur :D
Yaw Afyonlu, senin avatardaki resmi bana yollaya bilirmisin.(motor kaldırma sehbası yaptıracam bi resim bulamadım)

bende yaşilvadi gezısine katılmıstımm.. ismim olmasada
bu arada large gıyıyorum bende
yenı organızasyonu beklıyorumm...

Sima Sultan' Alıntı:
bende yaşilvadi gezısine katılmıstımm.. ismim olmasada
bu arada large gıyıyorum bende
yenı organızasyonu beklıyorumm...

yanlışın olmasın bence sen S olmalısın hee yok biz iki kişi kullanıcaz dersen ayrı mesele :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
PADİŞAH IN FERMANI:)istanbuldan herkese tshirt verilecek ancak tshirt almak için bidahaki gezidede bulunmanız gerekecek motosiklet.net üyesi olupta geziye gelmeyenler çocuk esirgeme kurumuna bağış yapmak zorunda kalacak aksi halde aksi halde aksi halde hhııımmm kem küm biri tamamlasın ya cümlenin sonunu öyle işte :)

Bence serkan'in elindeki tsortler kimseye yetmeyecek. Skullhunter abimiz bir guzellik yapip soyle orta kalite bir tsorte baski yaptirsa da ücretiyle alsa dileyen uyeler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
tshirt leri fazla kirletmeyin elde ve 40 derecede yıkayın eger beyazlarla makinaya atarda 90 derecede yıkarsanız diğer beyazlarınıza yazık olur ben anlamam eşim söyledi ona göre baskılı işler böyle oluyomuş :)

kucukprens' Alıntı:
Bence serkan'in elindeki tsortler kimseye yetmeyecek. Skullhunter abimiz bir guzellik yapip soyle orta kalite bir tsorte baski yaptirsa da ücretiyle alsa dileyen uyeler..

küçükprens talebe göre tshirtler yeter kafanı yorma sen bedenini yaz gerisini bana bırak :)

Son düzenleme:
serkan bendede bornoz var nasıl yıkayım bekarım evde bu sıralar anlamadım yıkama klavuzundan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ashes' Alıntı:
serkan bendede bornoz var nasıl yıkayım bekarım evde bu sıralar anlamadım yıkama klavuzundan :)

suya sok cıkar sok cıkar bidaha sok cıkar temizlenmezse kuru temizlemeye götür :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar