Senin durumuna resmen israf denir,bu ne arkadaşım sadece 2 sene içinde 16 motorsiklet.2017 Ocak ta elektrikli bir modelle başladım(Yuki Runner)çok kuvvetsizdi sonra bir elektrikli daha aldım ve baktım elektrikli boşa zaman kaybı.2017 Ağustos ta Arora Toros u aldım ve 2 senedir hala kullanıyorum.Senin ki 16 tane çok gereksiz olmuş.
Eğer hakikaten yaşam tarzınız bu kadar minimalist ise ve aynı periyotlarda ihtiyaca bağlı olarak gömlek, pantolon, tişört, cep telefonu değiştiriyorsanız sizi samimi olarak tebrik ederim. Harcamalara bağlı dönen zorunlu ekonomide bunca piyasa satış teşvikleri varken kendinizi oldukça bağımsız, makul bir noktaya taşımışsınız demektir. Çok takdir ettiğim bir durumdur bu gibi minimalist yaşam biçimi. İhtiyaç kadarını edinmek.
@Boldpilot şahsen merak ettiğim motosikletlerden biri olan VFR dahil epey geniş bir repertuvarın var ve ben bu duruma imrendim. ekonomik imkanlar el verse bırak art arda birçok modeli, farklı lezzeti tatmayı; her amaç için ayrı bir motosikletin olduğu garajımın bulunmasını isterdim.
Ara sıra araziye girmek istediğimde uygun bir WR olsun, uzun yola çıkacağım zaman bir Tracer olsun, şehirde dolaşacağım zaman bir MT olsun, işe gidip gelirken ufak bir CUB olsun... Bence dikkate şayan miktarda insandan daha fazla keyif alıyorsun motosiklet konusunda. Hep farklı bir tarz, farklı karaktere sahip bir araç. Edindiğin tecrübeleri bu randımanla paylaşırsan, tadından yenmez.