16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende gelmeye çalışacağım yanlız kadıköy rıhtıma yakın mı buluşma yerinize malum istanbul da yeniyim :)

bende gelmeye çalışacağım yanlız kadıköy rıhtıma yakın mı buluşma yerinize malum istanbul da yeniyim :)

buluşma yerimiz Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerinde... Ne çok uzak Kadıköy e ne de çok yakın :)
Motorunuz varsa Üsküdarda Doğancılar Yokuşunu bulmanız gerek 14:45 de yok motorla gelmeyeceğim dersenzi Kadıköyden Üsküdar a dolmuşlar kalkıyor.. Binince Doğancılar yokuşunda Kızılay ın önünde ineceğim derseniz ve orada inerseniz tam karşı kaldırımda olacağız :)

peki o zaman arkadaşım ile beraber gelebilirz olmadı tek başıma gelirim ben kaskım ve montum ile :)

yaw listede yer kalmamış ama cafeye gelmek istiyorum
yağmur durumu olursa planda değişiklik olacakmı yoksa?
yani illaki motorlamı gidilecek?

yaw listede yer kalmamış ama cafeye gelmek istiyorum
yağmur durumu olursa planda değişiklik olacakmı yoksa?
yani illaki motorlamı gidilecek?

MT nin hiçbir organizasyonunda motor zorunluluğu olmadığı gibi bu organizasyonda da böyle bir zorunluluk yok... Mesela ben organizasyonu yapan kişi olarak motorsuz katılacam :cherry::cherry: Müsaid olursanız Maviyeşil'de (yada YeşilMavi tam hatırlamıyom) görüşmek dileğiyle....

s.a millet canercamalan kısmet olurda o güne gelebilirsek yanınızda olmaktan gurur duyarım !!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi caner de avrupa yakasında konuştum ben onla yol bilmiyorum dedi birlikte gitsek die arkadaş avcılar tarafından gelicek galiba tam emin değilim nasıl yapalım mecidiyeköy uygun değil mi? buluşmak için. .

Arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi ÜSKÜDAR HASAN TAN ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA hepimizin gönlünde yer etmiş kardeşlerimiz var…. Ben normal zamanlarda da ayda bir ya da 15 günde bir yuvaya tek başıma giderek çocuklarla haftasonları zaman geçiriyorum…

Ancak son gidişimde Çocuklar sizleri özlediklerini ne zaman toplu geleceğimizi sordular.. Kimi Oğuz u sordu, kimi kel Kawasakici abiyi (edy) :) , kimi kısa saçlı ablasını , kimi şapkalı abisini , kimi de gitar çalan abiyi…

Bende düşündüm ki belki 16 Kasım Pazar günü vakti müsaid olan 15 kişi ile ziyaret yapar çocukları sevindiririz..

Saat 15:00 ile 17:00 arasında İkindi Çayı saatinde çocuklarımızla toplam 1-2 saat geçireceğiz.... Ziyaretimiz 15 kişi ile sınırlıdır... Ziyaret sırasında kurumun bizden tek talebi 60 çocuğa yetecek süt ve de içeceğin yanında yenebilmesi için kek , çikolata, poğaça...v.s.

İmkanı olan herkesin desteğini bekliyorum… Aşağıdaki listeden ikramlık temin edecek arkadaşlar bana bildirirse sevinirim…

::gozluk::30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
::gozluk::30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
::gozluk::30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu)
::gozluk::30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu)
::gozluk::30 adet çikolata
::gozluk::30 adet çikolata

Bu olmazsa olmaz listesi haricinde başka bişeyde getirmek isteyen olursa, memnuniyetle kabul ederiz :cherry::cherry:

Ziyaret günü 14:45 de yuvanın bulunduğu Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerindeki Mehmet Güzellik Salonunun önünde buluşulup 15:00 da yuvaya giriş yapılacakır.

ZİYARET SONRASINDA…. Yuva çıkışı yorgunluk çayı içmek içinde Kuzguncuk taki MaviYeşil’e geçilecektir.. Sanırım en geç 17:30 da mekanda oluruz….. Belki ziyarete katılmasalarda mekanda bizimle olmak isteyen arkadaşlar olabilir diye yazdım :) :))))

BENDE GELMEK İSTİYORDUM LİSTE DOLMUŞ.GELEMİCEKMİYİM? BENDE BİŞEYLER ALIP GELSEYDİM

delipoyraz abi bnm için bi güzellik düşünürsün değilmi ? avrupa yakasında biyerde buluşup showdownking abi ile birlikte gideceğiz gibi gfözküyo yapmam gerekenler hakkında bilgi alablirsem memnun olurum ;)

abi caner de avrupa yakasında konuştum ben onla yol bilmiyorum dedi birlikte gitsek die arkadaş avcılar tarafından gelicek galiba tam emin değilim nasıl yapalım mecidiyeköy uygun değil mi? buluşmak için. .

sirkeci feribot önü en müsait yer saatini konuşuruz :rendeer:

delipoyraz abi bnm için bi güzellik düşünürsün değilmi ? avrupa yakasında biyerde buluşup showdownking abi ile birlikte gideceğiz gibi gfözküyo yapmam gerekenler hakkında bilgi alablirsem memnun olurum ;)

kardeşlerimize o gün ikram edebilecehimiz her şey olabilir kafana göre :rendeer:

BENDE GELMEK İSTİYORDUM LİSTE DOLMUŞ.GELEMİCEKMİYİM? BENDE BİŞEYLER ALIP GELSEYDİM

sen listeye takılma bir şey getirmek istiyorsan buyur gel :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
feribotlamı geçicez abi karşıya ? köprüden geçmicez mi?

eee hadi bi güzellik yapalım bakalım :) yapman gereken tek şey yüreğine sevgi alıp gelmen :)

Oğlumveben zate gerekli cevabı vermiş ama ben genede yineliyeyim dedim... Ogün listeden ani biri işi çıkıp gelemeyen olur 1-2 kişi de çok sorun değil... bekleriz gelmek istersenzi... :cat:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar