16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nekadar öpücük meraklısı varmış be arkadaş buluşunca öpüşürsünüz :mrgreen:

Yine Güzel ve Hayırlı bir iş ve MT :) ++++ Delipoyraz

Keşke bende sizinle olabilsem.:salut:
Katılan herkesi tebrik ederim ...

Saygılar.

Valla 2 aydır hafta sonları çalışıyorum ve hafta sonu denen birşey yok ona üzülüyorum... kursa kayıt oldum onada işten sonra gidiyorum.
Anliyacagın Gürkan abi çok yorgunumm..:pale:

kalbinin temizliği yeter koçumsağlık yerinde olsun gerisi önemli değil:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Yine Güzel ve Hayırlı bir iş ve MT :) ++++ Delipoyraz

Keşke bende sizinle olabilsem.:salut:
Katılan herkesi tebrik ederim ...

Saygılar.

canım kardeşim, yüreğinin bizle olduğunu biliyoruz... Geçen yaptığın değerli katkılarını unutmuş değilim... Yeni bir teşekkür geliyor... Ziyaret sonrası topikte paylaşacağım.. Takip et lütfen...

canım kardeşim, yüreğinin bizle olduğunu biliyoruz... Geçen yaptığın değerli katkılarını unutmuş değilim... Yeni bir teşekkür geliyor... Ziyaret sonrası topikte paylaşacağım.. Takip et lütfen...

Teşekkürler Delipoyraz, keşke bu seferde katkıda bulunabilsem ama MT elinden geldiğini yapıyor.Herkesi tebrik ederim ben burayı devamlı takip ediyorum ... :cat:

gelmeye calısacagım bende ama gelememe ihtimalimde var.. listede tanıdık arkadaslar var birisine artcı olabilirim eğer o gün icin cok acil bi işim cıkmassa. ama gelsemde gelmesemde ufak bi katkıda bende bulunmak isterim.. hiç olmadı tanıdık bir arkadasımıza iletirim yollayacaklarımı gelemesemde o benim için getirir...

geçen sene MT olarak hem TV hem de DVD ve VCD aldık yuvaya... :cherry: 4 er adetti sanırım... Çizgi filmleri ancak yuvay abağış yapabiliriz daha sonra çocuklar seyreder.. bizim ziyaretimiz zaman olarak kısıtlı olduğundan onlarla oyunlar oynayıp , sohbet etmek daha iyi gibi... :wiinkk::cat:

plazma alalım onlara dolarda yükselmişken :queen: :p

Şu yuva ziyaretlerinin en sevmediğim yanı ne biliyor musunuz ? Topiği açtım mı günler geçmek bilmiyor sanki...

Normalde bi bakarım haftasonu ,bi bakarım haftabaşı; hayat hızla geçer... Ama ne zaman yuvaya gitmek için tarih konsa :silent: Allahım !! Günler uzarda uzar....

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
delipoyraz

daha önce hiç bu şekilde ziyaretim olmamıştı. dün yemekte anneme söledim gideceğimizi gözleri doldu we sanırım ilk defa motorsiklete we motosiklet sewenlere olumlu bişeyler düşündü!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yerim taksimde ogün buluşuruz :rendeer::rendeer:[/QUOTE' Alıntı:
tamam abi taksim uygun yada köprüden çıkıcaz istersen mecidiyeköyde buluşuruz sen bilirsin. . .

daha önce hiç bu şekilde ziyaretim olmamıştı. dün yemekte anneme söledim gideceğimizi gözleri doldu we sanırım ilk defa motorsiklete we motosiklet sewenlere olumlu bişeyler düşündü!

Motorcuda insan biraz deli olsada kalbi temizdir kötülük düşünmez.
O kadar cok motorcu tanıdım hiç biri faydasız ve kötü bir iş yapmamıştır herzman iyi işler yaparlar.:cat:
MT zaten tartışılmaz bu konuda herkes iyi şeyler yapmak ister.
Yapılan geziler,yapılan kazalar,atlatılan tehlikeler güzel günler hep yazılır hep beraber seviniriz, beraber üzülürüz.
Bu güzel işlere vesile olan ve katılan arkadaşlar ve MT herkes iyi insanlar. :rendeer::rendeer:

Motorcuda insan biraz deli olsada kalbi temizdir kötülük düşünmez.
O kadar cok motorcu tanıdım hiç biri faydasız ve kötü bir iş yapmamıştır herzman iyi işler yaparlar.:cat:
MT zaten tartışılmaz bu konuda herkes iyi şeyler yapmak ister.
Yapılan geziler,yapılan kazalar,atlatılan tehlikeler güzel günler hep yazılır hep beraber seviniriz, beraber üzülürüz.
Bu güzel işlere vesile olan ve katılan arkadaşlar ve MT herkes iyi insanlar. :rendeer::rendeer:

işte anneme anlatamıodum ama bi parça olsun anladı die düşünüorum!

hadi bakalım ilk olsunda son olmasın... :) Gürkan sana mesajını iletti mi bakim ??? :silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar