Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nekadar öpücük meraklısı varmış be arkadaş buluşunca öpüşürsünüz :mrgreen:
Yine Güzel ve Hayırlı bir iş ve MT++++ Delipoyraz
Keşke bende sizinle olabilsem.:salut:
Katılan herkesi tebrik ederim ...
Saygılar.
sorun ne emrullahcım:rendeer:
Valla 2 aydır hafta sonları çalışıyorum ve hafta sonu denen birşey yok ona üzülüyorum... kursa kayıt oldum onada işten sonra gidiyorum.
Anliyacagın Gürkan abi çok yorgunumm..ale:
Yine Güzel ve Hayırlı bir iş ve MT++++ Delipoyraz
Keşke bende sizinle olabilsem.:salut:
Katılan herkesi tebrik ederim ...
Saygılar.
canım kardeşim, yüreğinin bizle olduğunu biliyoruz... Geçen yaptığın değerli katkılarını unutmuş değilim... Yeni bir teşekkür geliyor... Ziyaret sonrası topikte paylaşacağım.. Takip et lütfen...
geçen sene MT olarak hem TV hem de DVD ve VCD aldık yuvaya... :cherry: 4 er adetti sanırım... Çizgi filmleri ancak yuvay abağış yapabiliriz daha sonra çocuklar seyreder.. bizim ziyaretimiz zaman olarak kısıtlı olduğundan onlarla oyunlar oynayıp , sohbet etmek daha iyi gibi... :wiinkk::cat:
senin ev ne taraftaydı gerçi o güne kadar konuşuruz olsun :rendeer:
plazma alalım onlara dolarda yükselmişken :queen:![]()
edepsiz sendevay abilerim lafımı olur yeterki siz öpün kardeşinizi yabancıya gitmesin :mrgreen:
yerim taksimde ogün buluşuruz :rendeer::rendeer:[/QUOTE' Alıntı:tamam abi taksim uygun yada köprüden çıkıcaz istersen mecidiyeköyde buluşuruz sen bilirsin. . .
daha önce hiç bu şekilde ziyaretim olmamıştı. dün yemekte anneme söledim gideceğimizi gözleri doldu we sanırım ilk defa motorsiklete we motosiklet sewenlere olumlu bişeyler düşündü!
Motorcuda insan biraz deli olsada kalbi temizdir kötülük düşünmez.
O kadar cok motorcu tanıdım hiç biri faydasız ve kötü bir iş yapmamıştır herzman iyi işler yaparlar.:cat:
MT zaten tartışılmaz bu konuda herkes iyi şeyler yapmak ister.
Yapılan geziler,yapılan kazalar,atlatılan tehlikeler güzel günler hep yazılır hep beraber seviniriz, beraber üzülürüz.
Bu güzel işlere vesile olan ve katılan arkadaşlar ve MT herkes iyi insanlar. :rendeer::rendeer:
daha önce hiç bu şekilde ziyaretim olmamıştı. dün yemekte anneme söledim gideceğimizi gözleri doldu we sanırım ilk defa motorsiklete we motosiklet sewenlere olumlu bişeyler düşündü!
tamam abi taksim uygun yada köprüden çıkıcaz istersen mecidiyeköyde buluşuruz sen bilirsin. . .
hadi bakalım ilk olsunda son olmasın...Gürkan sana mesajını iletti mi bakim ??? :silent: