16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Abicim delikanlım Delipoyrazım :mrgreen: ne zaman böyle gidilesi bi organizasyon olsa Emre'nin çalıtığı güne denk geliyor :pale: Yine kısmet olamıcak sanırım çocukları bizim için de öp bir dahakine inşallah :cat: seni de özledik yafu :rendeer:

o zaman bir daha ki organizasyonu siz yapın.. emrenin çalışmadığı güne denk gelsin :)

bende öpebilirmiyim abi?:p:silent:

ben tutim , sen öp.. :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çay içmeye öğlen gitsek nasıl olur yani yuvaya gitmeden önce gitsek hani pazar akşamı belki arkadaşlar müsait olmaz eve gitmek isteyenler olabilir diye bi fikir?

yuvaya gelemeyecek olanlar akşam yeşil mavi ye gelsin orda toplanalım diye düşünülmüş sanırsam..

aslında evet.. sabahtan kursa giden, sınavı olan, erken kalkamayan, evden izin alamayanlar var... dedik ziyareti yaparız sonrada çayımızı rahat rahat içeriz..
çünkü öncesinde olunca geç kalırmıyız nasıl geçecek falan stres oluyor millette.. bitti mi ???? ohhhh... yüzler gülüyor.. çocukluk günleri geliyor akla.. keyifle gidiliyor heryere..

aslında evet.. sabahtan kursa giden, sınavı olan, erken kalkamayan, evden izin alamayanlar var... dedik ziyareti yaparız sonrada çayımızı rahat rahat içeriz..
çünkü öncesinde olunca geç kalırmıyız nasıl geçecek falan stres oluyor millette.. bitti mi ???? ohhhh... yüzler gülüyor.. çocukluk günleri geliyor akla.. keyifle gidiliyor heryere..

katılıyorum :)

O sabahtan kursa gidenlerden biri benim :) Gelmeyeyim diye öğlen bulusalım diyosunuz dimi :salut: :p:p
akşam buluşun bence :cherry:

arkadaşlar orada çocuklara OYUNCAK dağıtılabilir... özelden bazı arkadaşlar soruyor ne alalım diye de..

mesela 60 tane balon...
mesela 30 küçük araba , 30 toka
mesela 60 tane starsbaloonn
mesela 60 kalem
.
.

liste öle gider.... İlla yenecek bişi getirecez diye bişi yok.. o işi hallettik zaten. arkadaşlarımızın desteğiyle...

arkadaşlar orada çocuklara OYUNCAK dağıtılabilir... özelden bazı arkadaşlar soruyor ne alalım diye de..

mesela 60 tane balon...
mesela 30 küçük araba , 30 toka
mesela 60 tane starsbaloonn
mesela 60 kalem
.
.

liste öle gider.... İlla yenecek bişi getirecez diye bişi yok.. o işi hallettik zaten. arkadaşlarımızın desteğiyle...

Evet ben ozamana kadar bişeyler düşünücem. Sizlerdede paylaşırımki aynı şeyleri getirmemiş oluruz.. Benimde aklıma gelen şeyler toka kalem araba vs uzayıp gidiyo liste dediğin gibi... Fakat şimdi orada kız erkek sayısını bilemediğim için hepsine standart bişeyler düşünmeye çalışıyorum. Eksik falan kalmasın die... Şimdi orada bir çocuk açıkta kalırsa ciddi çok üzülürüm ben :(

listeye ucundanda olsa girebilmişim ne güzel gecenin bi vakti işten gelipte girebildiğime çok sevindim o juniorları sevindirebilmek beni dahada mutlu bi insan yapacaktır :cat:

eğer yuvada televizyon dvd vs bişe warsa yada en azından tv warsa dvd alsak laptopumuda getirebilirim çizgi film vs izlenebilir :wiinkk:

neyse arkadaşlar ben acil çıkma durumundayım yine iş icabı :S akşama görüşürüz eğer cizgi filmle ilgili onay gelirse bizim buradaki yerden güzel şeyler bulabilirim bütün tv kanallarıyla felan çalışanda bi yer :cat:

Son düzenleme:
benim için no problem sadece bi fikirdi sorun yok . .

listeye ucundanda olsa girebilmişim ne güzel gecenin bi vakti işten gelipte girebildiğime çok sevindim o juniorları sevindirebilmek beni dahada mutlu bi insan yapacaktır :cat:

eğer yuvada televizyon dvd vs bişe warsa yada en azından tv warsa dvd alsak laptopumuda getirebilirim çizgi film vs izlenebilir :wiinkk:

neyse arkadaşlar ben acil çıkma durumundayım yine iş icabı :S akşama görüşürüz eğer cizgi filmle ilgili onay gelirse bizim buradaki yerden güzel şeyler bulabilirim bütün tv kanallarıyla felan çalışanda bi yer :cat:

geçen sene MT olarak hem TV hem de DVD ve VCD aldık yuvaya... :cherry: 4 er adetti sanırım... Çizgi filmleri ancak yuvay abağış yapabiliriz daha sonra çocuklar seyreder.. bizim ziyaretimiz zaman olarak kısıtlı olduğundan onlarla oyunlar oynayıp , sohbet etmek daha iyi gibi... :wiinkk::cat:

katılıyorum muhabbet sohbet etmek onlarla dertleşmek daha faydalı olur sanırım. .

senin ev ne taraftaydı gerçi o güne kadar konuşuruz olsun :rendeer:[/QUOTE]

abi ben okmeydanında oturuyorum yakın sayılırız sen tophanedeydin herhalde dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar