16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya benim çok uzun zamandır yapmak isteyip bi türlü yapamadığım bi olaydı çocukları ziyaret etmek... Onun için bende ekstra bişeyler yapmak isterim... Çocukların yaş grupları nedir?

KATILIMCI LİSTESİ1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. dide
13. İlkay
14. ninjet
15. Cabriolet

KATILIMCI LİSTEMİZ DOLMUŞTUR... TEŞEKKÜR EDERİZ.... :cherry::rendeer:

İKRAMLIKLAR

30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolata TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:

Listelerin son hali budur....

Liste tamamlanmıştır... Çocuklara liste dışı birşeyler getirmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vererek getirebilirler... Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...

bu mudur? BUDUR :cherry::cherry::cherry:

Ya benim çok uzun zamandır yapmak isteyip bi türlü yapamadığım bi olaydı çocukları ziyaret etmek... Onun için bende ekstra bişeyler yapmak isterim... Çocukların yaş grupları nedir?

7 - 12 yaş arası KIZ-ERKEK.... Hepsi okula gidiyor..

Son düzenleme:
valla isteyen istediğini anlasın, vız gelir tırıs geçer... önemli olan benim ne anladığım... :cherry::cherry: beni bilen bilir, bilmeyene de anlatın bi zahmet...

beni eskiler bilir yeniler tanımaya çalışır tanıyanlar anlatır
iyimi dostum :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

harika, listeye girdiğime çok sevindim..........ufak ta olsa bir parça paylaşım iyi olur sanırım...

16 kasım'da nöbetçiyim fakat kısa süreliğinede olsa size katılmak isterim.Poyraz abi,içecekleri ben temin edebilirim.Başlığın hepsini okumadım ve mutlaka birileri talip olmuştur.Nasıl olsa içeceklerine göre fazla süt göz çıkarmaz:cherry:.

selamun aleyküm,

YOK valla , kusura kalma.... sen orda terör estirirsin , güvenlikle falan :)
vukuat olmasın diye başını bekleyemem :cherry:

Ekmek carpsın ses etmyecem, uslu uslu oturacam benide yazzzzz nolur...:salut::salut::salut:

Genemi ayazda kaldık be emmoğlu, çok ayıp ettin valla, bende tanışmak istiyodum, ha bu arada aramızda kalsın, KORUMA OLARAK ALSAN senin yanından hec bi yere getmem valla yeterki HEEEEE de

Genemi ayazda kaldık be emmoğlu, çok ayıp ettin valla, bende tanışmak istiyodum, ha bu arada aramızda kalsın, KORUMA OLARAK ALSAN senin yanından hec bi yere getmem valla yeterki HEEEEE de

demiyom :) hem bak sen boks maçına gidecektinn... konu kapandı... bi kelime daha edersen !!!!!??????? az çok tanıyon beni.... :farao:

poyraz abime yamuk, bana yamuk, aanadınız mı.. ::pala:: poyraz abi abimsin büyüğümsün, saygılar abi..

vay kardeşim ..... ::pala:: eyvallah

yine bi ufak poyraz esti :bounce::bounce::bounce::bounce:

sert esecek halde değilim , yorgunum :))))

KATILIMCI LİSTESİ1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. dide
13. İlkay
14. ninjet
15. Cabriolet

KATILIMCI LİSTEMİZ DOLMUŞTUR... TEŞEKKÜR EDERİZ.... :cherry::rendeer:

İKRAMLIKLAR

Listelerin son hali budur....

Liste tamamlanmıştır... Çocuklara liste dışı birşeyler getirmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vererek getirebilirler... Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...

ihtiyaç yada ikram listesine ekleme yapmak isteyecek arkadaşlara "Hayır" diyecek kadar babayiğit değiliz... :queen::queen: çok seviniriz çokkkk... malın fazlası o çocuklar için iyi bişi.... :cherry:

Son düzenleme:
otobüslerde harap olucam ama bari mavi yeşil e geleyim :p
pendik ten basit bi şekilde nasıl gelirim bilen varmıdır??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abicim delikanlım Delipoyrazım :mrgreen: ne zaman böyle gidilesi bi organizasyon olsa Emre'nin çalıtığı güne denk geliyor :pale: Yine kısmet olamıcak sanırım çocukları bizim için de öp bir dahakine inşallah :cat: seni de özledik yafu :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar