16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vedat havuzun boyu geçmeyen kısmında kalırsın kaleci olarak :cherry: işleri ayarla bak senede 1 gün sonra çok üzülürsünüz gerçekten iyi hazırlandık süper bir gece olacak ve ertesi gün eğlence...... mutlaka bekliyoruz

Kenancım seninle msnde konuştuk işler dolayısıyla floryayada gelemedim babaannem rahatsız biraz geçtiğimiz hafta sonu balıkesirdeydim dün döndüm sanırım bu haftada yani yıldönümünün olduğu hafta sonu balıkesirde olacam ne hayallerimiz vardı hepsi bu sebepten suya düştü:salut: beni listeden çıkarırsan sevinirim sevgilerle:rendeer:

vedat havuzun boyu geçmeyen kısmında kalırsın kaleci olarak :cherry: işleri ayarla bak senede 1 gün sonra çok üzülürsünüz gerçekten iyi hazırlandık süper bir gece olacak ve ertesi gün eğlence...... mutlaka bekliyoruz

yaww sizler varsınız eylence olmasada olur..
konuşulacak çok şey var..
koca bi senede kimler geldi kimler geçti şarkısını söylicez de..
cuma mı cumartesi sabahmı gidilecek kimler geliyo bi bilsek..
olmadı cumartesi sabaha feribota yer ayırtiim ben..
olmadı iptal ederim..

çok kalabalık olacağız belli TENTEN 35 SERKAN 79 yazıyor :p 114 kişi onlar yapıyor sadece salon bizi alacakmı tüm oteli kapatsaydık keşke MT EĞİTİM OTELİ yapardık isminide sabit buluşma noktası olurdu :)

Moderatör (forrap)
Abi o mantıkla APV41 yani 41 de sen varsın toplamda 155 siz yapıyorsunuz:)Polis imdaattt:)Sırf 155 kişi demek ki siz yapıyorsunuz...Davetiye paralarını önceden sayıya göre almakta fayda var:cherry:

değerli arkadaşlar,
15.09-cuma öğlene kadar opsiyonlu olmak kaydıyle otele miktar belirtmek zorundayım hazırlık bakımından, cuma dan sonra tabiki geç kalmış sayılmıyorsunuz ama lütfen mümkünse kesinleştirmeye çalışalım.
sevgiler,

değerli arkadaşlar,
15.09-cuma öğlene kadar opsiyonlu olmak kaydıyle otele miktar belirtmek zorundayım hazırlık bakımından, cuma dan sonra tabiki geç kalmış sayılmıyorsunuz ama lütfen mümkünse kesinleştirmeye çalışalım.
sevgiler,

kendi adıma benim durumum cuma günü belli olacak..
otelde yer sorunu olsa bile sorun yok..
izmirde akrabalar var olmadı onlarda kalırım...
yeterki işleri ayarliim geliyim izmire dışarda bile kalırım alimallah..
:queen: :) :mrgreen:

vedat kardeşim otelde yer olmaması gibi bir sorun yok gerekirse ilk sayfada resimlerde görülen odaya alırız seni hanım efendiye rica ederiz seni kabul edecektir :p :p gelelim cuma cumartesi durumuna tam olarak kesin olmamakla beraber zühtüpaşa nın cuma günü geleceğini biliyorum feribota yer ayırtacaktı bu gün tekrar görüşeceğim kesinlik kazandırırız serkan79 ise cumartesi gelicem dedi istanbuldan bu arkadaşlarla irtibata geçersen yada beni msn listene eklersen bir görüşme yapar program yapabiliriz benim önerim cuma günü gelmen cuma akşamı vakit geçirir cumartesi beraber grupla otele gidilir msn de bekliyorum

bu arada rüzgarınoğlu ( tolga ) babaannen için üzüldüm kardeşim geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et herhangi bir konuda ihtiyacın olursa bilgimiz olsun ....

Forumdan Uzaklaştırıldı

vedat amca benim cuma günü işten kaçmama imkan yok eger cumartesi gidersen beraber gideriz cuma giderim dersen yolun acık olsun cumarteside tek basıma cıkmam yola ben :)

serkan mızıklama oyun bozanlık yapma tek başına da olsa ge le cek sin !!!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

dışarda olurma ya ben sana yer bulurum ta istanbuldan buraya gelcen dışarda kalcan olurmu öyle şey ben orda dışardamı kaldım.

sagolun arkadaşlar..
EGKNN abim şirkette internet yasak o nedenle MSN de yasak kusura bakma..
cumartesi sabah 07,00 bandırma feribotuna yer ayırtım..
cuma günü kesin durumum belli olucak değişme olmazsa durumum bu..
:)

fanatik izmirli ve istanbulda yasayıp kalbi izmir özlemi cekenlerdenim.eger beni artcı olarak kabul edip izmirden alabilirseniz ben gelmeyi cok istiyorum. eger siz tamam derseniz benidelisteye ekleye bilirsiniz. aranızdaolmakve sizlerletanısmak cok istiyorum

Sizin yüzünüzden eve ne yalan söyliyeceğimi bende şaşırdım, şimdide İzmir MT çıkardınız, ben bu uzun yol gezisine gelmezmiyim, nasıl geleceğim bilmiyorum ama geleceğim, cuma mı, cumartesimi, karar veremedim ama sanırım cumartesi geleceğim, İzmir bekle beni geliyorum.:cat:

fanatik izmirli ve istanbulda yasayıp kalbi izmir özlemi cekenlerdenim.eger beni artcı olarak kabul edip izmirden alabilirseniz ben gelmeyi cok istiyorum. eger siz tamam derseniz benidelisteye ekleye bilirsiniz. aranızdaolmakve sizlerletanısmak cok istiyorum

seve seve başımızın üstünde yerin var sana mutlaka bir rıder buluruz olmazsa 4 teker göndeririz, gel dostum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

Sizin yüzünüzden eve ne yalan söyliyeceğimi bende şaşırdım, şimdide İzmir MT çıkardınız, ben bu uzun yol gezisine gelmezmiyim, nasıl geleceğim bilmiyorum ama geleceğim, cuma mı, cumartesimi, karar veremedim ama sanırım cumartesi geleceğim, İzmir bekle beni geliyorum.:cat:
buyur gel kardeş burda tanışalım seninle.içimden bir ses kesin geleceğini söylüyor.

haydi motor sevdalıları toplanın cümle alem eğlence görsün dayanışma görsün istanbul tamam ankara tamam adana nerede ?????? eskişehir antalya tüm türkiye davetli 1000 kişi bile olamadık daha

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw surda bişide kalmadı yani..cumartesi dediğin nedir yani..:bounce: :cherry:
S&S

Acaba arabalı vapurla yalovaya,oradan da bursa izmir mi yapsam diyorum, yoksa feribotlamı geçsem karar veremedim, vedat sen nasıl geçeceksin karşıya?

buyur gel kardeş burda tanışalım seninle.içimden bir ses kesin geleceğini söylüyor.

İnşallah Ümmet kardeşim senle tanışmayı çok istiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar