Ben oraya medya için gitmeyeceğim ben orraya alkışlamaka için mum yakmak için slogan atmak için gitmeyeceğim.. ben oraya...o an yani 03:02 de öleneleri hatırlamak anmak ve arkalarından dilimizin döndüğünce dua etmek Fatiha okumak için gideceğim...
kimse gelmese bile gideceğim orada sadece Erdoğan bey ve ben olsamda gideceğim....Mum yakmak için değil , dua etmek için gideceğim ... gerekıyorsa rica edip hep birlikte bir FATİHA okuyacağız...
Türk toplumu çabuk unutuyor yada unutmayı seviyor...Bizi biz yapan insan olmamızın tek farkı olan (bana göre) zekamızı hafızamızı lütfen kullanalım hatırlayalım hatırlatalım.. düşüsnsunler bunların hepsi 80 sonrası beyınler demesınler bunların hepsi uyuşmuş televizyon kültürü demesın ler..
KORKUTUN ONLARI....
KORKUTUN HATIRLARDIĞINIZI GÖSTERIN...
ORADA INSANLARIN ÖLDÜĞÜNÜ HATIRLATIN ONLARA ...
HATIRLATINKİ.... BARİ KORKULARINDAN
UNUTAMASINLAR
sayın belediye başkanına anayasayı hatırlatmak isterim.TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI
B. Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkı
MADDE 34. – (Değişik: 3.10.2001-4709/13 md.) Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.
Toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı ancak, millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla ve kanunla sınırlanabilir.
Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.
sayın belediye başkanına anayasayı hatırlatmak isterim.