Amerigaaaa hayııın amerigaaa haber edeydin dün 30tl almak yerine fullerdim 
Herkes dert babası olmuş bunları bayılana kadar anlat küfret ne fayda? Yokmu ya biride kardeşim ben 10 lira olsada fullerim gerekirse hergün fullerim zevk benim diyen
Hoaydaaaaaaaaaa.
Sabitlenmemiş miydi bu, hemi de dolar düşmüşken.Bileydik depoları fullerdik haftasonu yarım yarım dolduracağimiza, nerden baksan 50-60 km yol yapar.
Bekleriz...
Motosiklet fiyatları senelerdir sabit.
Benzinin galonu (yaklaşık 4 litre) $2.85
Alim vergisi %7.
Plaka kayıt vs. masrafı $35.
Motosiklete göre değişmekle birlikte 2015 model Superduke'a verdiğim senelik trafik sigortası $75.
Buranın da başında bir zararlı var ama bereket bağımsız yargı ve medya elini kolunu bağlıyor. Serbest kalınca kötü...
Oradaki zararlıyı engelleyen medya ve yargı ( çok yüceler ve adalet timsali ya) yurtdışında işlenen insanlık dışı suçlara, 15 temmuz katillerine, PKK li şerefsizlere niye hiç sesini çıkarmıyor. Teröristlerle birlik olduğu aşikar olan bir papaz için orda sabit olan benzin fiyatlarının burda uçmasına ses çıkarmıyor..
Haşmet bey bırakın her yorumda bu ülkeye ait birşeyi kötülemeyi.
Benzine iyi zam geldi. İşin boku çıkıyor...eyvallah ama bunu eleştirirken illa yargıya medyaya giydirerek cizginizi devam ettiriyorsunuz.
Amerika yargısını sevmenizi ayrıca anladığımı bilmenizi isterim.
Sahsen Amerika'nin dis politikasini savunmuyorum. Liderini de desteklemiyorum. Burada insanlar sosyal medyada, televizyonlarda, polisin karsisinda bile Trump'i elestirebiliyor, protesto edebiliyor, hakaret edebiliyor, ana avrat kufur bile edebiliyor. Fikir ozgurlugune giriyor. Kanunla koruma altinda. Tehdit icermedigi surece her laf serbest.
Peki siz, verdigi yemine ve anayasaya aykiri olarak zorbalikla ulkenin medyasini tekellestiren, yargiyi da kontrolu altina alarak kendisini elestirilemez ve yargilanamaz hale getiren bir lideri niye destekliyorsunuz? Ve neden elestirenleri baskilamaya calisiyorsunuz?
"Dolar indigi zaman niye sesiniz cikmiyor" diyen siz degil misiniz yahu? Allah akil fikir basiret anlayis versin.