16.02.2007 [Adana MT] Ghostrider Sinema Günü

başlığı ve fotoğrafları henüz gördüm. fotoğraflar için teşekkürler hasancım!

film bence kötüydü ama gecemizi bozmaya yetmedi. hoş sohbetli güzel bir akşamdı. güzel şeylerin yinelenmesinde fayda görüyorum. ne dersiniz???

Ben de pazartesi eşimle gittim. Film bence berbat ötesi birşeydi. Aslında önceki haftalarda fragmanını gördüğüm birkaç chopper'linin maceralarını anlatan film zannettim bunu. (o komedi filmiydi sanırım) Yanıldığımı çok geç anladım. Neyse hayırlısı.

Ama muhtemelen sizler için filmden çok film öncesi grubun birarada geçirdiği vakit daha eğlenceli olmuştur. Selamlar.

gonul sohbet istedi film bahane hocammmmm
gercektende filmden onceki sohbetler yuzlerce filme degerdi kacirdiinizzz:cherry:

bidahaki sefere yoklamada mutlaka bulunmanizi umuyoruz:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burcucum saol jnm benm ısmım var lıstede ama hasan abıde haklı movıstar ıbo mu yazsn monster ıbo mu yazsn gsx ıbomu yazssın bılememıstr kı:D

burcucum saol jnm benm ısmım var lıstede ama hasan abıde haklı movıstar ıbo mu yazsn monster ıbo mu yazsn gsx ıbomu yazssın bılememıstr kı:D

Son düzenleme:
:mrgreen: ahahaaaaaaaa

hâlâââ karar veremedi mi ne alacağına :p

Tebrik ederim güzeL bir aktivitasyon oLmuş arkadaşLar.Ben duyuruyu daha once görmedigim için geLemedim yoksa çok istiyodum o filmi görmeyi
Bu arada Fuut gitti :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar