16.02.2007 [Adana MT] Ghostrider Sinema Günü

sanırım yok sertaç. olsada ben yokum çünkü nöbetim var. üstelik haftayada:pr:

çalışmak iyidir erhan abi ;) hayırlı olsun bu arada (geç oldu ama)
yarın sinemaya gidenlerden bi plan çıkar belki... yarın memlekete gidiyorum, malesef filme gelemiyeceğim..

D&R orası CEMALPAŞA arıplex, Atatürk caddesi üstündeki REŞATBEY Arıplex (Ex Arı)

Arkadaşlar saat 1 civarı adamlarla görüşüp yeri ayarlıyacam. Grup indirimi olursa da yaptırıcam ki yapmaları lazım. Lütfen herkes buluşma saatinde orda olsun. Hemen biletlerimizi alır keyfimize bakarız.

hasan abi nerde ve kaçta buluşuyorsunuz? kısmet olursa gelmeyi düşünüyorumda saat uygun olursa gelebilirim

İlk sayfada yazıyor. Ordan ayrıntılara ulaşabilirsin. Geliyorsan buraya mesaj at listeye ekleyeyim.

arkadaşlar bu akşam ankaraya yolculuk çıktı hiç yoktan:pale: ,o yüzden gelemiyorum size iyi seyirler,iyi eğlenceler:cat:

yeni haberim oldu bu olaydan ya ...bu hafta yatmaktan nete de giremedim zaten pek...duyruyu görmemişim..bende gelirim belki ama daireden bugun 8de çıkacam nası oljak bilmiorum :silent:

fuut dayi benide götürsene :p

Son düzenleme:
Arkadaşlar 14 kişi için yer ayrıldı. Grup indirimi yapıldı. 6ytl'den 5 ytl'ye indirim yaptırdım. Gelen arkadaşlarımız olursa onlarıda gruba dahil ederiz ancak saat 19:30'da herkes gelmeli.

Berker gelecek olursan eğer sana da yer ayırtırız bilet alırken bana mesaj at saat 19:30 civarında bir yer ayarlamaya çalışırım.

Görüşmek üzere.

hasan abi rica etsem banada iki kişilik yer ayırırmısın? eşimle birlikte gelecegiz kısmet olursa. teşekkürler 19:30 da ordayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar