151RS mi ASYA 150T mi Yoksa 150KN

iyi günler veya akşamlar ben yakın zamanda motor almayı düşünüyorum aklımda 2 motor war asya 150t veya 151RS sizce hangisini alsam daha iyi olur performans açısından :silent: bide aklıma şu takılıyor herkes vitesli motor :cat: gibisi yok diyor o yüzden mondial 150KN modelinide düşünüyorum aranızda bu motoru kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sewinirim :cherry:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

hepsi performans bakımından aynı olması lazım ama ,mondi 150 rs faworim:cat:

aslında hepsi aynı bence servisi çok olanı seçmelisin tabiki rs 151

tabıkı mondıal 151 rs

dostlarım tabıkı benım motorum gecer varsa ıtıraz gelsın kapısalım :cat:

hangisini alırsan al ama, iyi bak atalarımız ne demiş. bakarsan bağ olur,bakmazsan dağ olur.

selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar