150'Lik Atv Ne Kadar Yakar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a arkadaşlar otomatik vitesli 150'lik atv 1 kmde kaç krş 100 kmde kaç litre yakar?

Atv ile ilgili ilk defa konu görüyorum :santa:

Alacağın atv ile alakalı olduğundan firmanın yakıt değerlerine bakman daha doğru olur.

S.a arkadaşlar otomatik vitesli 150'lik atv 1 kmde kaç krş 100 kmde kaç litre yakar?

2 zamanlı bir motorsa 100km de 4-5 litre yakar diye düşünüyorum

4 zamanlı bir motorsa 100km de 3 litre civarı yakar ama motorun modeli önemli yani kafadan yazmak kesin sonuç vermez :) hangi model için sorduğunu yazarsan kesin bir bilgi yazılabilir :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
2 zamanlı bir motorsa 100km de 4-5 litre yakar diye düşünüyorum

4 zamanlı bir motorsa 100km de 3 litre civarı yakar ama motorun modeli önemli yani kafadan yazmak kesin sonuç vermez :) hangi model için sorduğunu yazarsan kesin bir bilgi yazılabilir :thumleft:
Mondial BS 150

Kardeşim benim köyde arkadaşta var.Kanuni 150,su gibi benzin içiyo.Benim motorla 10-15 defa git gel yapsam benzin çeyreği bile gitmecek yerde,Atv ile git gel zar zor yapıyo.Belki kanuniden dolayıdır mondial hakkında bir fikrim yok çünkü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler varmı başka bilen

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel....

çok yakar diye düşünüyorum ağırlığından dolayı 150 cc yetmicek ve zorlanacak dolayısı ile fazla yakıcak neden atv istiyorsunuz şaşırdım doğrusu 2 teker candır :bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
atv kullanıcıları yorum yazarsa sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:09 ----------

Güncel....

Merhabalar,

4 senedir 150 lik kanuni atv kullanıyorum. Hatta şu an satışta ve ilanlardan inceleyebilirsin. :)
150 lik bir atv tüm bakımları tam ise 60 km/s civarında bir hız yapıyor. En azından benimki öyle. e tabi, bir şehir aracı.
Hız ne kadar basarsanız basın yükselmediğinden devir hep yüksek ve gaz neredeyse sürekli sonda gidiyorsunuz. Bu atv yi çok yormakla birlikte yüksek bir gürültü, ciddi miktarda yakıt tüketimi anlamına geliyor.

Benim evimle işim arası 4 km civarı. 4 de dönüş = 8 km.
Benim full depom 1 haftada bitiyor. 7x8 = 56. Sağa sola gittim kısa mesafelere desek 70 olsun.

70 km'de benim bütün depom dipte : )) Tek tanımla ÇOK FAZLA yakıyor. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhabalar,

4 senedir 150 lik kanuni atv kullanıyorum. Hatta şu an satışta ve ilanlardan inceleyebilirsin. :)
150 lik bir atv tüm bakımları tam ise 60 km/s civarında bir hız yapıyor. En azından benimki öyle. e tabi, bir şehir aracı.
Hız ne kadar basarsanız basın yükselmediğinden devir hep yüksek ve gaz neredeyse sürekli sonda gidiyorsunuz. Bu atv yi çok yormakla birlikte yüksek bir gürültü, ciddi miktarda yakıt tüketimi anlamına geliyor.

Benim evimle işim arası 4 km civarı. 4 de dönüş = 8 km.
Benim full depom 1 haftada bitiyor. 7x8 = 56. Sağa sola gittim kısa mesafelere desek 70 olsun.

70 km'de benim bütün depom dipte : )) Tek tanımla ÇOK FAZLA yakıyor. :)

Sağol çok yakıyormuş vazgeçtim atv almaktan benim için yakıt çok önemli

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://atvmotor.web.tr/atv/12/atv-motorlar-ne-kadar-yakar burada belirtilmiş ama ne kadar doğru acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar