bende de metzeler enduro 1 var.
I count the sprocket on my zongshen and it vas 14/48. I changed the front sprocket with 17 and it fitted.
myheart, sana burdan alalım bi ön dişli yollayalım kargoylabaşka bişey lazımmı dostum?
@kastore dostum senin motorun arka lastiği değiştirmiştin galiba ne maeka ve ebat kaç taktın. benm motorun arka lastiği 4.10 / 18 yazıyor kafam karıştı bu ebatta yok farklı var yok 140/80-18 var 120/80-18 var 4.00-18 var bu ebatlar uyarmı acaba
arkadaşlar lütfen Dikkat....
Motorunuzdaki Orjinal benzin hortumları cok adi... Lütfen iyi hortumlarla basınıza bela olmadan bi an once değiştirin.. Bugun motoru cıkartmak için garajıma gittigimde benzin kokusu geldi burnuma.. Açtım kapıyı bi baktım motor benzin kaçırıyo... Depo ile açma kapama anahtarı kısmındakı hortum catlamıs... Onceden baktıgımda da idare eder gibi gorunuyodu ama bu kadar catlayacagı hiç aklıma gelmemişti...benzin hortumunu çatladıgı yerden iyice kopardım... Hemen Pet şişeleri getirdim.. 4 5 pet doldurduktan sonra benzin deposu boşaldı.
Sonra yan grenajları , Koltugu , Depo üstü Grenajları soktum... Depo cıkısındakı parçalanan o hortumu komple cıkarttım..Doğru sanayiye gittim.. yaklasık 6 yer gezdim benzin hortumu için... Herkesten bi parça benzin hortumu aldım eve geldim hortumlar arasından en saglam gibi olanın sectim ve taktım... Ama dikkat edin depo cıkısındakı agız geniş açma kapama dügmesindeki dar.. O sekilde hortum bulamayabilirsiniz... Hortumu biraz ısıtarak büyük olan yere takabilirsiniz.. İnce sıkıstırmak için metal parçalar var onlardan da agız kısmını iyice sıkın...
Hiç bakmayan arkadaşlar bi an once baksalar iyi olur...
@Gültekinciğim Aynen sanada katılıyorum.. Zaten o yuzden o kadar yazdım... Boşa benzin gidiyo Benımde oncesinde benzın musirinin oldugu yer soguklar nedeniyle çatlamıstı orayı sıvı conta ve silikonla tıkadım.. Benzin hortumunuda karburatore giden kısmını daha once cok saglam bi hortumla yapmıstım.. Depodan açma kapamaya giden kalmıstı bugun o da basıma bela olunca onuda değiştirdim ve bilmeyen arkadaşlarada burdan sesleneyim dedim...
Arkadaşlar bizdeki benzin hortumu, depo altında yer alan benzin musluğundan karbüratöre kadar giden yaklaşık on santimlik bir hortum. 1.5 yıldır yırtılmadı ama ben yine de yanımda 15-20 cm'lik bir hortum taşıyorum. Ayrıca benzin hortumu yırtılsa sadece musluğu kapatarak benzinin boşa akması durur. Çünkü Ramzey ve Pioneer'de musluk direkt depoya bağlı.
[/url]
metzelerde enduro 1 var ön-arka toplam 140€
pirellide mt70 ön-arka toplam 175€
mt40 trail on/off ön-arka toplam 80€(orjinal lastik desenine benzer)
dostum bana lastik ebatları lazım bu vermiş olduğum lastik ebatları için arka hangisi uyuyor çünküü motorumun arka lastiği üzerinde yazan lastik ebatı yok 4.10-18 yerine ne olabilir
140/80-18 , 120/80-18 , 4.00-18 bu ebatlar uyarmı acaba