Eğer o gidon bağlantı somunu ise gidon elinde kalması lazımdı arkadaşın. Heralde vida kapağı gibi birşey.
Yok gidon elinde kalmaz, ön takımla birlikte (teker amortisorler, gidon) fırlar. Gerçek bir tek teker olur :queen: Şaka bir yana gerçekten çok sakat birşey.
Herkese selamlar arkadaşlar zealsun un 200 cc liğini kullanan baya bi kesim war ama bunun 125 cc liğini kullanana hiç rastlamadım.Kullanan arkaşlar warsa bu modelin + ve - lerini yazarlarsa memnun olurum.Bunların gerçek yakıt tuketimi nedir?Bi de gerçi bu işler şanstır ama aldığımdan itibaren servise götürüceğim km ye kadar sorunsuz kullanabilir miyim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese selamlar arkadaşlar zealsun un 200 cc liğini kullanan baya bi kesim war ama bunun 125 cc liğini kullanana hiç rastlamadım.Kullanan arkaşlar warsa bu modelin + ve - lerini yazarlarsa memnun olurum.Bunların gerçek yakıt tuketimi nedir?Bi de gerçi bu işler şanstır ama aldığımdan itibaren servise götürüceğim km ye kadar sorunsuz kullanabilir miyim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben ikisini de kullandım, bir önceki mesajımda 200 cc motosikletimi satıyorum diye de belirttim, satma nedenine gelince 600 cc kros aldım, iki motor fazla gelir. Bu da ilanı.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3301215
üzerinde açık hava filtresi, amortisor yükselme aparatı, büyük ön dişli, led fren ve ampuller vs vs.
125 cc ile 200 cc arasındaki farka gelince, kesinlikle 200 cc derim, 125 cc ye ben 1 hafta bindim, performansı çok zayıf, 200 cc ise oldukça güçlü, bazen trafikte veya gezide sıkıştığınız zamanlar oluyor gaza yüklenip kolayca sıyrılabileceğiniz, 200 cc bu ihtiyacı karşılıyor, gaza verdiği tepki gerçekten çok güzel. 125 cc ise 200 cc nin yanında tabiri caiz ise mobilet gibi kalıyor. Görüntü olarak da performans olarak da 200 cc oldukça tatmin edici. Zamanla insana o da yetmiyor daha büyüklerine merak sarıyorsun o ayrı.
Yakıt konusuna gelince, yaz bitiminde 200 km lik bir mesafede konya-seydişehir arası yolu bilen varsa, gidiş geliş 14 ytl yaktı, şehir içinde 0.09 ykr olabiliyor. Üstelik tam gaz. Unutmadan ekleyeyim gezdiğimiz motorların arasında en küçüğü benimkinden sonra fazer di ve geneli 600 cc motosikletlerdi, hız limiti belirlerdik ama o tür motorların arasında insan gaza yüklenmeden yapamıyor, 1000 rr kullanan bir arkadaşımın dediğine göre, sürekli 120-130 süratlerde yolculuk yapmışım. Hangi motor olursa olsun, motoru yormadan vitesin istediği devirde kullanırsanız yakıtı ekonomik oluyor.
Eksi yönü, titreşimin fazla olması, o da belli km den sonra cıvatalar bir kaç kez sıkılıp kontol edildiğinde ve dişli değiştiğinde %60 oranında ortadan kalkıyor. Sorunsuz binilecek motosikletler, çinliler arasında en sağlam ve tutulanlar zaten kros modellerdir.
Saygılar.