Zealsun 150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

cin mallarının kalitelisi olmuyorkı hepsi aynı bütün motorlarla uyumlu :)

Bu Fikri Bana veren chocolateman arkadaştı.Cok saolsun...

arkadaşlar geçen haftalarda on far guzel gostermedigi için yuvasıyla ampulunu değiştirmeyi denedim değiştirdim. Sahınlerin farlarından taktım. Halojen ampul (12v 55-60 watt) ve yuvasını güzelce monte ettim.Ampul H4. Taktıktan sonra sigortam yandı... Motor calısmaz vaziyetteyken açmayacamı anladım.. Ve 1-2 Hafta boyunca o sekilde kullandım... Bi kaç arkadasın yardımıyla röle baglantısının işi halledecegini öğrendim. ve nasıl yapılması gerektigini bi güzel arastırdım öğrendim yazdım cizdim... Eyong abimiz cok yardımcı oldu.. Dün gerekli malzemeleri aldım ve işe koyuldum... Role baglantısını tek basıma hallettim. Su anda içim de rahat motorumun elektrik tesisatıda
ileriki günlerde resimlerle konu açacagım nasıl olacagını... Burdan link veririm size..

Teşekkürler Hoşçakalın...

arkadaşlar geçen haftalarda on far guzel gostermedigi için yuvasıyla ampulunu değiştirmeyi denedim değiştirdim. Sahınlerin farlarından taktım. Halojen ampul (12v 55-60 watt) ve yuvasını güzelce monte ettim.Ampul H4. Taktıktan sonra sigortam yandı... Motor calısmaz vaziyetteyken açmayacamı anladım.. Ve 1-2 Hafta boyunca o sekilde kullandım... Bi kaç arkadasın yardımıyla röle baglantısının işi halledecegini öğrendim. ve nasıl yapılması gerektigini bi güzel arastırdım öğrendim yazdım cizdim... Eyong abimiz cok yardımcı oldu.. Dün gerekli malzemeleri aldım ve işe koyuldum... Role baglantısını tek basıma hallettim. Su anda içim de rahat motorumun elektrik tesisatıda
ileriki günlerde resimlerle konu açacagım nasıl olacagını... Burdan link veririm size..

Teşekkürler Hoşçakalın...

Bir daha sana yardım edersem, Eyong gibi olayım. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 200lük gy-a modelinden 1100 tl ye buldum anormal değil mi ?

BENCEDE kaçırma o fiyata kullanmazsan 1.500 ytl ye satarsın bi şey olmaz :)

Selam arkadaşlar,
zealsun var bende de, aranızda performans egzoz hakkında bilgisi olan varmı. Tavsiye edermisiniz yada daha onceden taktıran varmı? Tahminen kaç paraya malolur?

Birde ilk 2 viteste çok aşırı titreşim oluyor. Sanırım yüksek devirden. Bende acemi oldugum için teknik bilgim pek yok. Dişliyi mi değiştirsem bilmiyorum.

Bu arada topicin hepsini okudum.

titreşimi hafifletmen için motoru tutan bütün vidaları sık güzelce.. Cok asırı sekilde farkediyo.. Sonra on dişliyi değiştirdiklerinde de titreşimin azaldıgını duydum ama gozumle gormedim açıkcası... Ama motoru tutan vidalar gerçekden işe yarıyo arkadasımın motordakı titreşimi su anda en aza indirdik... Hatta o adi somunları sokup viper samun muydu neydi oyle bişey attırdı gevsemeyen somunlardan ve daha iyi oldugunu soylemişti...

serviste ön dişliyi değiştirttim ve somunları falan sıktılar %80 azaldı titreşimler.

suntacan merhaba;
bu mesajı yeni okuyorum. Umarım kontrol etme fırsatın olabilir.

Subab ayarı emme normal 0.10, eksoz sıkı 0.10

serviste ön dişliyi değiştirttim ve somunları falan sıktılar %80 azaldı titreşimler.

Demiştim sana:cat:
sen de bana şimdi on dişliyi değiştirdiginde gozlemlediklerini anlatır mısın... kalkıslar mı hızlandı son hız mı arttı .. Motorun çekim gücü mü arttı?? neler oldu neler olmadı anlatırsan sevinirim...

Bende değiştirmeyi düşünüyorum da.. Birde masraflar ne kadar...

New Qingqi/Ramzey models:

closeup.asp

closeup.asp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar