Karanlık yağmur ve ışıksız, motobey hocam geçmiş olsun valla, becerikli olmak lazım o durumda ben napardım bilemem, ucuz atlatmışsın, dişli ve zincir meselen gibi bi meseleyi ben yaşamadım motordaki sesler şu an stabilleşti, zaten gün içerisinde yaptığım km. daha 50'yi geçmedi. Bi tek patlama sesi vardı, ona neden olan egsoza hava filtresinden hava veren (avrupa standartlarına uydurmak içinmiş ki yalan) parça idi oda bi gün kendini koyverdi zaten egsozdan yırttı kendini, orayı koparıp atıp egzsozcuya yama yaptırdım, aslında krom kaplattırmayı düşünüyorum egsoza ama kaça malololur onu araştırmadım henüz. Aynı zamanlarda almamıza rağmen benim 2 misli km yapmışsın, ben motorun az yakışını çok seviyorum, zorlasan etsende 20 ytl ile 250 km gidiyor rahat. Bende de benzin musluğu problemi var, bunların hepsinde var galiba bu sorun, ama çok az kaçırıyor. Benimkide kadranı dayıyor ama halen GPS alıp ölçme işini yapamadım, yinede dediğin gibi güvensiz ve yapılmaması gerekir, birinci kural hiçbi zaman dip gaz gitme değil mi? ...Sağlıcakla kal, bakalım Ankara'nın soğuğu nasıl..
usernym sağol videolara evde bakıcam şirkette açılmıyor youtube..
naci 63 elcikler orjinal italyan ufo bayağı bi para saydım 90 ytl, benzeri var sirkecide 45 ytl dedi ama malzemede bayağı fark var, bi arkadaşta var ufo uzun süredir kullanıyor kaç kere yatırdı sürttü bana mısın demiyor

lastik konusu ise eğer kışın biniyosan naylon lastik hemde dişli olmaz bence, hiç güvenli değildi, şimdi kaymıyorum arkadan, bi tek bu lastikler çamuru pek sevmiyor oda motorun ruhuna karşı gelmek oldu ama napalım uslu durcaz kışın..