ne demek ustam. elden gelen her türlü destek itina ile verilir.
yeterki toplanacak motorcuklar. tamir edilecek arızalar olsun hakkı verilir, geri çevrilmez.
motorcuya göster. sana süpriz yapmazsa sorun yok. bu benim kanaatim.
kros motorlar sıfırları da yüksek. dolayısı ile ikinci elide yuksek. buda yavaş giden ikinci el demek. yavaş gitmesinin sebebide cros yada enduro motor meraklısına satılır meraklısı alır.
örnek olarak sizi alalım. 750 liraya cıbıl gibi bir sürü 125 lik motor var. motor almak isteseniz bunlardan birini çoktan almıştınız.
sizin merakınız bu tür motorlara oldugundan bunları araştırıyorsunuz. yoksa amaç sadece motor almak gidecegim yere ucuza götürmek olsa bu paralara sıfır 125 yada 100 luk cup ala bilirsiniz. bu durumda ikinci el sıkıntınız olmaz 500 ile 1000 lira arasında satarsınız yoksa 1800 e sıfırı varken onlarıda 1500 e satmaya çalışsanız onlarda elde kalır.

benim motorumdan örnek vermek gerekirse.
2000 liradan satışa çıkardım. amacım şimdiki 500 luk motorumu alırken destek olsun.
komik komik tekliflerle beni yıldırdılar. pazarlık için arayanlara ilk önce amacınız motor almakmı, yoksa bu tarz cros motor mu diye soruyorum dum.
amaçları motor almak olanları tanıdıklarıma yönlendiriyordum. 500 luk motorumu aldıktan sonra ilanı yayından kaldırdım. arada hafta sonları takılıyorum dere tepe geziyorum.
sonraki sezon xt almayı düşünüyorsanız direk almanızı önere bilirim. sonuçta bu motoru satarken alıcısını bir sürede olsa bekliyeceksiniz. ama tabiki imkan meselesi.