sık sık gezeriz artık. sürüş tekniklerini geliştirirsın. ben gezdikçe geliştirdim. bu motorla da olmasa küçüklüğümden buyana motor kullanıyorum ustayım derdim. ama ne zaman bu motorlara başladık, teknik olarak hiç bişi bilmediğimizi öğrendik. takıl bize hayatını yaşa.
Bundan somra beraberiz Allah izin verirse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Abi link gerçekten çok faydalı olacak.Birazdan motoru biraz parçalayıp neyin nerede olduğunu yavaş yavaş öğreneyim, senle baktığımızda söylemiş olduğun o ufak tefek düzenlemeleri yapayım dedim.Bu link az çok neyin nasıl söküleceği hakkında ön bir fikir verdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Bu arada ileride link giderse bilgileri Word belgesi olarak kopyaladım.İhtiyacı olan arkadaş PM'den mesaj atsın word belgesini göndereyim.yamyamaha abimize teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
hoş geldin dostum aramıza. buradaki mesajdan önce özel mesajına baktım. dolayısı ile salihliden oldugunu şimdi öğrendim. dizimden ameliyatlıyım yani bir süre dağlar taşlar bensiz.

telden buluşuuz konuşuruz yeni motorunda hayırlı olsun. bizimle gelirken kask şart diğer dizlik falan imkanın varsa unutma. ahmet ve hakan diye iki arkadaş daha var tanıştırırım onlarla. ben gelemedimmi onlarla takılırsın. ama ramazan dolayısıyla gezileri rolantiye aldık haberın olsun. tel nosunu şimdi kayt ediyorum nasıpse yarın gündüz ararım. kal salıçakla.
bu arada motorun yeni sanırım hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan. allah kaza bela göstermesin. kaça aldın motoru[/QUOTE]
Motoru 2000 TL'ye aldım.3100 KM deydi,şu an 3800 oldu. Mersinde yazlık mekanda yazdan yaza kullanılmış, hırpalanmamış.2006 model 2009 trafik çıkışlı.