Herkese merhabalar arkadaşlar,
küçük çaplı bir gezintiye çıktıktan sonra farkettim ki resimde görülen arka çamurluğa bağlı plakayı tutan plastik aksam kırılmış. Plaka ve plaka lambası az daha düşüyormuş, şansım varmış. bu plastik parçayı İzmir'de arayıp sormama rağmen birtürlü bulamadım, bu parçayı bulabileceğim İzmir'de veya başka bir şehirde sizin bildiğiniz bir yer varmı acaba? yada aynı şeyi yaşamış birisi? Sanırım Zealsun ve Skygo'lar dada aynı parça kullanılıyor. Umarım bu sorunu halledebilirim.. Şimdiden sağolasınız.
kardeş eğer oralarda yoksa burda benim serviste var.. beşiktaş k2 motor.. istersen ben alır yollarım sana?
ona ozellikle baktım ama kapalıydı..dedimacaba sarsıntıdan mı oyniip acıldı ama yok kapalı cikle..
@nebi
zonginin arka çamurluguna benziyo.. Zongiyle zealsun aynıdır zaten.. Skygo yuki arka camurluklarda uyum saglar diye düşünüyorum... Ben de kırdım. cok fazla ugrastım arka camurluk sinyallerle falan.Yeni farklı bişey taktım. Halada ugrasıyorum. Su anda 10 numara oldu ama sağ arka sinyalim yine yanmaz oldu... onada bi ayar cekecem...
Arkadaşlar hala Ramzey 200cc krosda hız artırmaya yönelik ön veya arka dişli modifiyesi yapabilen biri yokmudur :silent:
Ama benim amacım hız yapmak değil onu belirtmedim, cümlemden böyle anlaşılır haklısın buralpdi abi. Benim derdim devri birazcık olsun düşürmek. 6000-7000 arasında 100km. üstüne çıkabiliyorum. 6000i geçmek istemiyorum. Titreşim artıyo ve yoruyo. Yazın gidiş geliş 200km.lik yolculuklar planlıyorum. Tabiki otoban yada benzeri yollarda olacak. 500-1000devir gibi aşağı çekebilsem yeter bana çok değil. Motoru zorlamak istemem...
Ama benim amacım hız yapmak değil onu belirtmedim, cümlemden böyle anlaşılır haklısın buralpdi abi. Benim derdim devri birazcık olsun düşürmek. 6000-7000 arasında 100km. üstüne çıkabiliyorum. 6000i geçmek istemiyorum. Titreşim artıyo ve yoruyo. Yazın gidiş geliş 200km.lik yolculuklar planlıyorum. Tabiki otoban yada benzeri yollarda olacak. 500-1000devir gibi aşağı çekebilsem yeter bana çok değil. Motoru zorlamak istemem...