Zealsun 150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

Aşağıdaki adreste zincir var. (cross 200, şanzıman dişli grubu) bölümünde.
http://www.ramzey.com.tr/e_katalog/a.asp

Parça Kodu FMI04.4-00
Parça Adı MOTOR ZİNCİRİ
Perakende Satış Fiyatı (KDV dahil) 23,08 TL

Selamlar.

Teşekkür ederim bilgi için.
Bu siteden baktım ilk başta. Fakat kendi kafalarına göre bir kod belirlemişler.
Zincir standartlarında "FMI04.4-00" diye bir kod yok.
Muhtemelen Ramzey firmasının kutuların üzerine yazdığı kendine has bir parça kodu.

Misal CBF150nin zinciri 428-128 olarak geçiyor.
Buradaki 428 genişliği 128 ise bakla sayısını ifade ediyor.

bu şekilde genel olan zincir ölçüsünü arıyorum.

slm arkadaslar. ramzey 200cc kros satan varmı hiç?
netteki fiatları çok uçuk.sıfırına 3,5 diyorlar ,adam 2006 modeline 3 mılyar ıstıyor !!!

slm arkadaslar. ramzey 200cc kros satan varmı hiç?
netteki fiatları çok uçuk.sıfırına 3,5 diyorlar ,adam 2006 modeline 3 mılyar ıstıyor !!!

2250-2500tl arası bana göre uygundur ramzey. en azından ben öyle düşünüyorum. acelen yoksa biraz daha beklemende fayda var, ben olsam da 3000tl' ye almam.

bende aynı dertten muzdaribim evet ramzzeyler gerçekten çok pahalı acaba kış gelince nasıl bi düşüş olur bu aletlerin fiyatlarında?

2250-2500tl arası bana göre uygundur ramzey. en azından ben öyle düşünüyorum. acelen yoksa biraz daha beklemende fayda var, ben olsam da 3000tl' ye almam.

kısacası bulduğum gibi alıcam.hatta 2 tane alıcam.biriside arkadaşıma..
ama ederinin üstünüde asla vermem.para kolay kazanılmıyor.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
sahibinden.com'da bir sürü ramzey var 1600-2750tl arası içlerinde temiz olanı vardır mutlaka

ARKA SALINCAK BESIK SORUNSUZ:(

ARkadaşlar geçen gun yuan gy 150 nin kendimi fazla kaptırmısım ki arka salıncağını kırdım yedek parça bulabileceğim bir adres 2 el veya sıfır hiç farketmez acillllllllllll lütfen....

Selam arkadaşlar bende perşembe günü ramzey 200 gy alarak aranıza katıldım motorda yapmak istediğim bazı değişiklikler var bunları zamanla yazacağım ama öncelikli olarak ön taraf için 17 dişliyi nerde bulabilirim istanbulda olan arkadaşlar sanırım daha rahat bulabilirler bana yardımcı olursanız ssevinirim yada internet üzerinden alabileceğim bi yer varmıdır?

Selam arkadaşlar bende perşembe günü ramzey 200 gy alarak aranıza katıldım motorda yapmak istediğim bazı değişiklikler var bunları zamanla yazacağım ama öncelikli olarak ön taraf için 17 dişliyi nerde bulabilirim istanbulda olan arkadaşlar sanırım daha rahat bulabilirler bana yardımcı olursanız ssevinirim yada internet üzerinden alabileceğim bi yer varmıdır?

http://www.rialli.com/urunler/motor...-disli-on-cin-motosiklet-serisihtitan-17t-ms/

yukarıdaki linkteki gibi bir ürün var. uyumlu olup olmadığını bilmiyorum.
istersen arayıp sorabilirsin

ARKA SALINCAK BESIK SORUNSUZ:(

ARkadaşlar geçen gun yuan gy 150 nin kendimi fazla kaptırmısım ki arka salıncağını kırdım yedek parça bulabileceğim bir adres 2 el veya sıfır hiç farketmez acillllllllllll lütfen....

bu konuda bir fikrim yok üzgünüm ama illa ki bilgisi olan vardır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------

motorunuz hayırlı olsun. 17lik dişliyi bulmanız zor olmayacaktır fakat kullanıcılar 17 nin kalkışı hissedilir derecede zayıflattığını söylüyorlar. 16 lık daha rahat diye duydum :). Ben hiç değiştirmedim dişlileri ileride düşünebilirim.

Ayrıca bu sayfa çok yavaş ilerler, bir problem günlerce sürebilir:) :) alışacaksınız siz de.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------

http://www.rialli.com/urunler/motor...-disli-on-cin-motosiklet-serisihtitan-17t-ms/

yukarıdaki linkteki gibi bir ürün var. uyumlu olup olmadığını bilmiyorum.
istersen arayıp sorabilirsin

buradaki bildiğim kadarıyla uyumlu fakat bu arkadaşlar toptancı:) yani ayrıntılı incelerseniz kolide 100 adet oldugunu göreceksiniz:)

http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-cin-grubu/arka-disli-zincir-grubu/268_disli-grubu/2897__rialli-disli-on-cin-motosiklet-serisihtitan-17t-ms/

teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için daha önce ramzey kullanan arkadaşlar bu dişli uyarmı uyarsa hemen sipariş vericem bide bunu takıp çıkarmak zormu aynısının 16sı var olmadı onuda şipariş veririm denerim 2sinide bide asfaltta kullanacağım için çok problem yapmaz gibi geldi bana 17 dişli

arkadaşım bence acele etme şimdilik. birkaç gün yedek parçacılara bir bak, onlara sor farklılık gösterir mi diye. hatta honda titanınki uyar mı diye sor, fiyatında cok fazla fark varsa öyle sipariş ver buradan. bu ürün honda titan için uyumlu yazıyorya ondan dedim bunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar