Merhaba arkadaşlar.Bugün rüzgarın azizliğine uğradım.Sabah motoro bir baktim ki başımdan kaynar sular döküldü.Yan yatmış dedim gitti cillop gibi motor.Koşa koşa gittim bradasını kaldırdım ki depo granajı arka sağ granajı kırılmış bi de ne alakaysa akünün olduğu kutu kopmuş.Halbuki bütün park etme kurallarını uygulamıştım ama o kadar kuvvetli esmiş ki bana mısın demedi yan yattı.Ufak bi raştırma yaptım istanbul da granajları bulamayacağım.Kime sorsam servisi bırakmış olanın da satmaya niyeti yok.
Buarada distortedman hayırlı neyse o olsun.Allah gonlüne gore en hayırlısını versin kardeş.
Geçmiş olsun kardeş. Başta yanlış okudum, Rüzgarın azizliğine değil de Rüzgarın Kızının Azizliğine uğradım anladım :queen: Teşekkür ederim kardeşim...
bizim motorların tek kusuru bu galiba iki kişi binmek eziyet oluyor .
bence biraz sık dişini almışken transalp veya dl650 al hem seyahata çık,hem konforlu, hemde şehiriçi rahat kullanırsın
geçmiş olsun... sabaha karşı rüzgar çok kuvvetli esti. aklında bulunsun motosiklet brandaları rüzgarda paraşüt gibi motoru alıp götürüyor açık havada faydadan çok zarar veriyor.brandanın şişmemesi için altındanda bağlaman lazım çok geçmiş olsun
granajlarını yapıştırabilirsin
Abi biraz sıkacak gibi bi durum yokki