dostum Erginatörle, şöyle bir tura çıkalım, neş'emizi bulalım dedik.
28-10-2007 öğleden önce kumburgazda buluştuk, ve çevirdik atların kafasını kuzeye, furduk kamçıyı, dörtnala topukladık patikadan... deeehaaaaa...
bildiğimiz, bilmediğimiz yollardan, serin pınar başlarından, keskin çakıl taşlarından, sisli dağ başlarından seyirterek, o köy kahvesi senin, bu köy kahvesi benim, vara vara vardık tee karaburuna.
tam dönerkene iki motorcu gördük bize doğru gelen. biri kıros, diğeri kıruyzır kullanan iki motorcu.
selamlaştık, tam birbirimizi geçtik kiiii, arkadaki seslendi; Gültekin abiiiii...
Hö? :silent:
ana !!! bir baktık, bizim Serkan.
diğeri kuroscu.
sobeeeeeee... :thumleft:
ayaküstü muhabbet sırasında benim motorun rölantisindeki soruna baktık, şıp diye sorunun kaynağını buldu Bayram abi.
hemmen kolları sıvadı, takım taklavatı çıkardı, ve habis cerahati kökünden söküp attı.
1 yıldır yetkili servisin ve bilimum yetkisiz tamircilerin bulamadığı problem, Karaburunun, kara burnundaki fenerin dibine, teee kıyamete kadar gömüldü.
Teşekkür ederim Bayram abi. ALLAH (CC) tuttuğunu altın etsin. ellerin dert görmesin.
bu arada iyice üşümüşüz, baktık ki, vakit geçe doğru kayıyor, hemen motoru toparlayıp, topukladık mekandan.
işte böyleee...
günün en mutlu maymunu ben oldum :cherry:
ben de tamir fotolarını göndereyim.
alttaki fotolar kuroscu Bayram abiden...