150cc racing

HANGİSİ DAHA İYİ

• Çelik Motor Thunder 150

Oy: 5 14.7%
  • YUAN SJ-150-23 RACE MOTOR

Oy: 7 20.6%
  • Ramzey Sport

Oy: 19 55.9%
  • SkyJEt

Oy: 3 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    34
bunların hepsi aynı knka çin menşei'si altında gelen sadece üstüne ramzey skyjet vs.. gibi markalar yapıstırılan farklı firmaların gtrdigi aletler :D onu bunu bırak forever cbr 125 bunun 0'ı nı 3 3.5 mlyaara alacagına git bi tmz 2. el cbr 125 al bak dalgana :cat:

bunların hepsi aynı knka çin menşei'si altında gelen sadece üstüne ramzey skyjet vs.. gibi markalar yapıstırılan farklı firmaların gtrdigi aletler :D onu bunu bırak forever cbr 125 bunun 0'ı nı 3 3.5 mlyaara alacagına git bi tmz 2. el cbr 125 al bak dalgana :cat:

O kadar param Olsa Zaten bu Aleti Almam 0 Almıyorum zten 2 el alıcagım teşekkürler yorumun için

O kadar param Olsa Zaten bu Aleti Almam 0 Almıyorum zten 2 el alıcagım teşekkürler yorumun için

hmm anladım ozmn neyse snn içn en hayrlısı olsun krdsm :) motoruna iyi bak :rendeer: çünki gerçek motorcu onu cocugu gbi sewip bakandır:salut:+ en iyi motorcuda torununu arkasına alıp gezdirmiş olandır...:cat:

hmm anladım ozmn neyse snn içn en hayrlısı olsun krdsm :) motoruna iyi bak :rendeer: çünki gerçek motorcu onu cocugu gbi sewip bakandır:salut:+ en iyi motorcuda torununu arkasına alıp gezdirmiş olandır...:cat:

Hayırlısıysa su ramazan bi bitsin sonra Artık Bendede Bi motor olucak

tam bilmiyorum ama ben ramzey kullanıyorum görüntü falan fena deyil bende senin gibi yeni başlıyorum o bakımdan

En doğrusunu yapıyosun kardeşim. bence al o motoru kaçırma..

neden dersen eskiden servismi vardı insanları kendileri bakıodu motora hatta sıfır aldıkları motorun yagını kaç bn km lerce kullanıolardı.. ama o motor saglam motorlardı sende yagını zamanında değiştirirsin hor kullanmassın..

bide kendine takım çantası aldınmı herşeyini ögrenirsin hiç korkma..

öngrenciymissin zaten ben doğru seçim bu..:):cat:

En doğrusunu yapıyosun kardeşim. bence al o motoru kaçırma..

neden dersen eskiden servismi vardı insanları kendileri bakıodu motora hatta sıfır aldıkları motorun yagını kaç bn km lerce kullanıolardı.. ama o motor saglam motorlardı sende yagını zamanında değiştirirsin hor kullanmassın..

bide kendine takım çantası aldınmı herşeyini ögrenirsin hiç korkma..

öngrenciymissin zaten ben doğru seçim bu..:):cat:

Teşekkürler Gerçekten Öğrenci İçin İyi Motor Diyolar Tek Korkum Daha Önce Fazla Schooter Filanda Kullanmadım becere bilirmiyim O korkuyuda Alınca atlatırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar