150cc racing

HANGİSİ DAHA İYİ

• Çelik Motor Thunder 150

Oy: 5 14.7%
  • YUAN SJ-150-23 RACE MOTOR

Oy: 7 20.6%
  • Ramzey Sport

Oy: 19 55.9%
  • SkyJEt

Oy: 3 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    34
150 cc racing türü motorların aralarında hiç bir fark yok. hepsi çakma cbr 125. bütçen müsaitse git orjinalini al. yok degilse servisi olan bir model düşün. mesela ramzey.

Bütsem müsait olmadıgı için bunlara yöneldim ileride bütçeyi büyültürsem alicam...bide ilk motorum olcagı için cok para vermek istemiyoruz

kardeş eger bütçen müsait degilse bu çakma racin e hiç bulaşma. nerde görsem tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor. adeta dökülüyor. en güzeli sen 125-150 cc çıplak bak. daha az sorun yaşarsın. mesela vindy -

vindy görüntüleri pek hosuma gitmiyor abi bu motorlar arasında bi şecim yaparsan sevinirim

bu zealsun zs 200 gs var o da guzel daha heybetlı duruyo veya yenı racer 2009 kasa olanlar daha hoş ve servıs olayı falanda heryerde var kanuninin bi bak

aralarında pek fark yok. parçaları aynı fabrikadan gelip çinin beliril yerlerinde montaj yapılıyor.

hangisinde ne olduğunu yazamam ama aroranın jantları siyah değil gövde rengi. bazısında devir saati halatlı bazısında sinyal darbeli, bir de bazısında vites 1 aşağı 4 yukarı bazısında hepsi aşağı.

fark bu kadar daha başka fark yok

Az Önce Sahibinden.com Bi Siyah Motorun Sahibini Aradık ve Anlastık 3 gün sonra almaya gidiyorum AMA BABAMIN TEK DEDİGİ SEY MOTOR GÜZEL SATİLMADAN ALALİM AMA EHLİYET VE KORUMALILARIN OLMADAN BİNMEK YASAK

Az Önce Sahibinden.com Bi Siyah Motorun Sahibini Aradık ve Anlastık 3 gün sonra almaya gidiyorum AMA BABAMIN TEK DEDİGİ SEY MOTOR GÜZEL SATİLMADAN ALALİM AMA EHLİYET VE KORUMALILARIN OLMADAN BİNMEK YASAK

hakkında hayırlısı olsun ama yasak konusu için sizi takdir ederım . :cat:ama iki gün sonra dayanamıyorum deyıp caddeye cıkma takdirimi geri alırım:mrgreen:

Yok babam asla izin Vermez... Abimede aynısını yapmıstı simdi abimde 600cc cbr var hiç bindirmiyo ve ögretmiyo daha devrajın nerde oldugunu bilmiyrum o derece acemiyim

Yok babam asla izin Vermez... Abimede aynısını yapmıstı simdi abimde 600cc cbr var hiç bindirmiyo ve ögretmiyo daha devrajın nerde oldugunu bilmiyrum o derece acemiyim

azmeden öğrenirmiş işi kuralına göre yap adam gibi öğrenırsın kolay gelsın:cat:

hepsi aynı bu motorların isim farklı sadece.vitesler aynı marka olanlar içindede farklılık gösterebiliyo

Bu devraj denilen sey sol eldeki fren papucu olanmı?

evet kardeşim sol el debriyaj sag el ön fren
sol ayak vites sag ayak arka fren
hiç motora binmediysen mobiletten falan başla skyjetten düşersen sanada motorada yazık olur yedek parça sıkıntısı var.kaporta bulamayabilirsin.:bounce:

hepside aynı motor, bence uzak dur. zırıltı ve titreme üzer seni, ucuz olsun diyosan kanuni racer bunlardan daha iyidir bence, para varsa CBR125 :cat:

evet kardeşim sol el debriyaj sag el ön fren
sol ayak vites sag ayak arka fren
hiç motora binmediysen mobiletten falan başla skyjetten düşersen sanada motorada yazık olur yedek parça sıkıntısı var.kaporta bulamayabilirsin.:bounce:

Bilgin İçin Teşekkür Ederim Motora Bindim 2 Yıl Önce Bws Vardı Ama Babamın İşleri Dolayısıyla Satmak zorunda Kaldık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 PM ----------

hepside aynı motor, bence uzak dur. zırıltı ve titreme üzer seni, ucuz olsun diyosan kanuni racer bunlardan daha iyidir bence, para varsa CBR125 :cat:

Para Olsa Keşkede Cbr125 Alabilsem Abim Gibi Bi İş Bulsam Ancak Alırım.Sadece Sezonları Calıstıgım İçin Bu Kadar Biriktirdim :D Napalım Ögrenciyiz

Arkadaslar Hadi Biraz Yardımcı Olun.

Bi tane Skyjet Buldum siyah 1350tl istiyo sizce bu motor için iyimi motor demiz titreşim sorunu çözüldügü söylüyor

bu motorların parca sıkıntısı var,
o kadar aramama rağmen bır kardeşimizin motoruna grenaj bulamadım,
ve şimdide komple yarış grenajı alıp monte edeceğiz,

Tavsiye Etmıyorum Yani...

Kuşadasında Öyle bi sorunum Yok sanayi arastırdım ve hertürlü yedek parcasının bulundugunu söyleyip gösterdiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar