Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motorum mondial 150z one honda cbr 500r almak istiyorum scooterden mondiale gectim mondial ile toplam 12bin km yaptim baska motor tavsiyeleriniz var mi ? 500r da fazla sorun yasarmiyim
Zaten şöyle bir şey ninja 300 le nerdeyse aynı 500r ile bence bir ninjaya da bakın yabancı sitelerde falan çok yarıştırıyorlar bu iki modeli bir yarışlarınıda izleyin hem ninja 300un 2. Eli daha rabet görüyor.
Abi şöyle bir şey var cbr500r 200kg var (honda açılmıyor bakamadım) ninja ise 174 kg absli modeli aradaki farkı sen düşün. Hem cbr gereksiz pahalı kawasaki daha hızlı diye biliyorum. Kilo olayına dönersek motoru düzgün kullanamama ihtimalinizde var ağırlığından bence siz ninjayı düşünmeye devam edin ağırlık önemli bir faktör 2 kiş yokuşta yapabilirmiyim falan diye düşünün. Hem yine abs ye dönersekte siz hâlâ acemisiniz abs hayat kurtarır.