150As Tipi Motorda Çamurluğu İptal Edip Plakayı Yaslayamazmıyız

Ya benim sizden ricam tamamen bir merak aslında şimdi as150 tipi bir notor ashibiyim bu motorum Kanuni Power larda genellikl görüldüğü gibi çamurluğu iptal edip plakaya diek alta yaslasyabilirmiyiz.

Acaba yapanlar veya görenler benimle resimleri paylaşırsa veya fikirlerini çok sevirim!!!

Şimdiden Teşekkürler

Evet,bendede arora 150cc var.Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum,çamurluğu tamamen iptal etmene gerek yok kuyruk kısmından itibaren kesebilirsin,bir kaç vida yuvası aç ve monte et.
Yalnız çamurluğu kestirince direkt olarak arkadaki kişiyi etkiler,suya çamura karşı dikkatli olmanda fayda var,ve istersende sport çamurluklar var tekerle arası 3-5 cm falan oluyor,biraz tuzlu olabilir yalnız görüntü güzel. Ve sana tavsiyem plakayı takmadan önce şeffaf bir folyo,yada farklı bir araçla plakanın zarar görmemesi için muhafaza etmeni öneririm.Son olarak trafik polisleri tamamen karşı çıkıyor.Yani sıfır yapma arkadan bakıldığında rahat görünebilsin,bunun içinde plakanın ön tarafına destekleyici olarak çift taraflı bant yapıştırabilirsin,yada farklı birşey ama sorun yaşamak,yada ceza yemek istemiyorsan arkadan bakıldığında rahatça görünsün,saygılar.......

Sport çamurluklar hakkında bilgisi olan varsa iyi olur...
Öbürü bayağı zahmetli olur galiba :)
Birde bu dediğimizi yapanlar varsa resim paylaşırsa sevinirim..
Ayrıca bu sport çamurlukları takanlar varsa onlarda bi zahmet upload ederse :D
Görmeden yapmayalım
Nasıl olduğu hakkında yorumları almaya devam edelim.
(Bilgi Paylaştıkça Çoğalır)

Arkadaşlar biye kimse yardımcı olmak istemiyor anlamadım :S

Siye niye yardım etmeyelim UsTuRa kardeş. Ama kimsenin yaptığını zannetmiyorum.Ne As150t19'un başlığında nede Storm150'nin başlığında senin söylediğini yapana rastladım.Ama bu başlıklara bi bak.Görsel olarak -özellikle As150T19'da- çok yararlı olacak çalışmalar var.Tahminimce ilk çamurluk iptali çalışmasını sen yapacağına göre fotolarınıda bekliyoruz.

Tekrar selamlar, arkadaşım bende bugün baktım sport çamurluklara,ben kuyruk bölümünden itibaren kestim gayet güzel durdu,yalnız motoru daha monte etmedim modifiye ediyorum ses sistemi falan kuruyorum motora yani motorun orjinal arka çamurluğunu kabin gibi kullandım 2 tane 300 watt hoparlör bağladım.Arka tekerede sport çamurluk koyacağım yaklaşık tekerle mesafesi 3-4 cm olacak motoru ayağa kaldırdıktan sonra resimleri koyarım yalnız 1-2 gün daha sürebilir,saygılar......

Benim dediğim motor As tipi ama yamoto yani 150 as sizinki kadar da büyük değil şimdi kimse yardımcı olmayacak mı yani????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar