1500 tl ye mont kask eldiven

İyi günler öncelikle elimde 1500 tl mevcut güzel bi deri mont kask ve eldiven istiyorum

Mont olarak da revit rs2 düşünüyorum full korumalı 750-1000 arasına var

Kask olarak ne tercih etmeliyim 600 limitim var kask için

Eldiven için de 200 limit im var

Şimdiden teşekkürler

Shoei marka kasklar güzel avrupada baya tutulan marka ama çok fazla modeli var 300 liradan 2000 liralara kadar çıkıyor araştır bende bakıyorum ama ben bukadar fiyat ayıramıyorum butçem kısıtlı çünkü

Diğerleri için bir şey diyemem ama ben olsam bu kadar meblağlara çıkabildikten sonra eldiveni gore-texli sağlam birşey alırdım.

Hocam kask olur shark marka düşünüyorum 200 tl ye goretex eldiven olur mu bilmiyorum

arkadaşlar eldiven ve koruyucu malzemeleri ben yurt dşından almaya karar verdim türkiye ile arasında dağlar kadar fark var sizde bir araştırın bence ben türkiyede 75 lıraya satılan eldiveni kargo dahil 25 tl ye satın aldım abd den fakat elınıze 20 gun de falan ancak geçiyor acelesi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim 75 euro altındaki tüm ürünleriniz gümrüğede takılmıyor elektronikler farklı yalnız

arkadaşlar eldiven ve koruyucu malzemeleri ben yurt dşından almaya karar verdim türkiye ile arasında dağlar kadar fark var sizde bir araştırın bence ben türkiyede 75 lıraya satılan eldiveni kargo dahil 25 tl ye satın aldım abd den fakat elınıze 20 gun de falan ancak geçiyor acelesi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim 75 euro altındaki tüm ürünleriniz gümrüğede takılmıyor elektronikler farklı yalnız

benim de aklıma gelmişti yazın amerika'ya giden arkadaşıma sipariş verecektim vazgeçtim. ebay'den baktım fiyatlar çok oynamıyor hocam

http://www.ebay.com/itm/NEW-2012-DA...m=350594892544&pt=Apparel_Merchandise&vxp=mtr

http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6779&m=50&g=581&o=73

abi fiyat farkı var dikkat ediniz tr deki euro ebay da dolar olarak satılıyor dığer mağzalarda kargo bedava ama bende çok tavsıye etmıyorum 500dolarlık bır urunu oradan almanı gümrükte takılırsa baya uğraşırsın kaybolma riskıde aynı ama 100 dolar altı olan herseyı alıyorum ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar