150 zc mi 151 rs mi

bazı arkadaşlar az çok tanımıştır beni ilk başta cross motor alıcaktım ama aile ile ilgili sorunlardan dolayı scooter almak zorundayım başlıkta da dediğim gibi mondial 150zc mi 151 rs mi lütfen onu alacağına japon al falan demeyim bütcem bunlara yetiyo mak.1250 tl var :cherry:şimdiden teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rs yi tavsiye ederim zc hıc kullanmadım ama rs ıyıdır arkanın dısk olması falan guzel fren tutusu

ZC nin modelini cok begeniyororum... Motor olarak cok da farklı deiller..

ZC diyorum ...

bazı arkadaşlar az çok tanımıştır beni ilk başta cross motor alıcaktım ama aile ile ilgili sorunlardan dolayı scooter almak zorundayım başlıkta da dediğim gibi mondial 150zc mi 151 rs mi lütfen onu alacağına japon al falan demeyim bütcem bunlara yetiyo mak.1250 tl var :cherry:şimdiden teşekkürler

hiç farketmez hangisi gözüne hoş gelirse onu al yalnız etrafta rs ve benzerleri çok yerinde olsam zc alırdım farklı olur .

Bencede Rs Hs geç Zc al derim ben görüntüsü açısından sonuçta teknik özellikleri birbirine benzer.

Bende Rs Var Onemlı Olan Ne Oldugu Deıl Bence Bakarsan Bag Olur Bakmazsan Dag Olur Hangısının En Temız Kullanılmısını Bulursan Onu Al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar