150 zat lütfen bakın

Slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :) arkdaslar bi sorum olacak ben mondial 150 zat alacamda onun özellikleri nelerdir acaba yani alarımlımı ben bazılarında gördümde onların modellerini bilmiyorum mesala direksyon kilidi alarm
uzaktan kumanda v.b gibi özellikleri varmıdır varsa nedir yazarmısınız hepnize simdiden tessekkürler

Son düzenleme:
:)

kardes baktmda bulamadım :)) ben sadece alarım uzaktan kumanda v.b gibi özelliklerini sormuştum cevaplarsan sevinirim ii günler :))

kardeş ben o makinanın fabrika çıkışında olup olmadığını bilmiyorum.direksiyon kiliti zaten olur.alarmlarda 35 ytl gibi bi fiyata piyasadan temin edebilirsin.

Ben çok memnunum, İzmir'den Turgutlu'ya gidip geliyorum, motor şişmiyor.
Ben 100 Km.ye kadar çıktım.

Hıı... Neden satıyorum? Hyosung aldığım için:)

:)

Arkadaslar ilginiz için hepinize coK tesekkür ederim:) sağolun varolun ben

zat alma ben zat aldım perişan oldum sonra sattım rs 151 aldım çok memnunum alıcaksan rs151 al zat ın her yanı ayrı problem

benim zat, 16.500 km'de... çok rahat 100kmh görüyorum... bütü parçalar değişti,hatta piston-segman-kayış-vs... daha yeni değiştirdim,1.300 km daha yeni oldu... ufk tefek performans arttırıcı şeyler de yaptım.... kalkışı çoook farklı,ayrıca lastikler değişti; dunlop cadde lastiği takılı....

benim zat çoook farklı!!!

motorumdan çok,memnunum...

şuan satıyorum;çünkü cruiser modele geçeye planlıyorum. param olsa zat'ımı hiç satmam...

zatı muhterem zatınızı mümkün oldukca zat tan uzak tutunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar