150 zat kullananlar bir bakın

mrhaba aranıza yeni katıldım şimdiden cewaplarınız için teşekkürler sorunumdan bahsediyim dün gece motorumla giderken birden hız kesti ve motordan tıkırtı sesleri gelmeye başladı motor gidiyor yanlıuz ses dewam ediyor nedeni ne olabilir :salut: çok sağulun :)

biraz daha acıklayıcı yazarsan sevinirim ses nerden geliyor mesela ses nası bir ses,
bir cok yerden gelebilir.. süratinda bir değişme oldumu ??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bide hız kesme süresi ne kadar yarım sanıye kadar anlık kesmelermi yoksa daha uzun sürelimi?

öncelikle teşekkürler

arkadaşlar hız birden kesildi ve ses motordan geliyor hatta şuan gaz verdikce daha da yükseliyor bi tırrrt die sanki bi parça metal aksama vuruyor gibi bir ses ne oldu anlamadım hız birden kesti ve ses çıkmaya başladi eğer yapabileceğim sorunun ne olabilir motor aksamına zarar vermemesi için şu an garajımda duruyo açıkçasi servise bile gitmeye trsıyorum zarar dahada büyümsein diye baya uzun oldu ama çok sağoulun:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum bendede aynı şey olmuştu hız kesme olayı karburatorle alakalı dedıler ses ise dusen 3 vıda yuzunden oluyormus ama sendeki nin sebebı nedır hıcbısey dıyemeyecegım en ıyısı servıse danısman olur konuyla ılgılı onları dınlemen en ıyısı olur bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar