150 mr sol ayaklıgı

Hayırlı günler. Ben 2 ay once 150 mr vulture aldım fakat biraz öküzlüğümden dolayı sinirle ayaklığı açarken aşağıya doğru kırdım. yani ayaklık suan tutmuyor oyle sallanıyor. acaba bunu nasıl yaptırabilirim. kaynak dedi bazı arkadaslar ama sıfır degişimi var mıdır bunların direk parca olarak satılıyor mudur ? Simdiden tesekkur ederim. Ayrıca ben bu motoru sadece yazları kullanıyorum ve cokda iyi surmuyorum motoru. acaba Vulturesi olan arkadaslar yada deneyimli abiler bana hani sadece bir aylık falan idare edicek oneriler uretebilrlerse cok sevinirim.

Son düzenleme:
Arıyorsun Mondial yedek parça satışı yapan sana yakın birini, ister kargo ile ister dükkandan alıyorsun. Bu kadar basit. 15-20 lira bişi.

Arıyorsun Mondial yedek parça satışı yapan sana yakın birini, ister kargo ile ister dükkandan alıyorsun. Bu kadar basit. 15-20 lira bişi.

tesekkur ederim ama bunu nasıl takıcam ben yani nasıl olucak bide sanırım yanlıs anlatmıs olabilirim diger cevap yazan arkadas bana yanlıs seyi atmısta ben direk vites attırmak icin sol ayagımızı koydugumuz yer varya ben orayı kırdım hani motor dururken degil giderken ayak koydugumuz yer

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

Bir adet somunu var o somunu gevşetip ayağı çıkaracaksınız. Yenisini takarken yayı germek zorlayabilir ama motordan motora fark ediyo o belki sizinkinde kolay takılır.

ya kusura bakmayın ben yanlıs anlattım galiba ben motor sabitken koydugumuz yerden bahsetmiyordum giderken vites attırırken sol sag ayaklık varya ondan bahsediyordum

tesekkur ederim ama bunu nasıl takıcam ben yani nasıl olucak bide sanırım yanlıs anlatmıs olabilirim diger cevap yazan arkadas bana yanlıs seyi atmısta ben direk vites attırmak icin sol ayagımızı koydugumuz yer varya ben orayı kırdım hani motor dururken degil giderken ayak koydugumuz yer

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

ya kusura bakmayın ben yanlıs anlattım galiba ben motor sabitken koydugumuz yerden bahsetmiyordum giderken vites attırırken sol sag ayaklık varya ondan bahsediyordum
http://www.kalyoncumotor.com/mondial-150-mr-vulture-on-sol-basamak-komple?keyword=mondial%20150%20mc-x%20%20motor%20modifiye
Yanlış anlaşılma olmuş o zaman şundan alacaksınız. Lokma takımınız varsa kendiniz de takabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar