moped o kadar basıomu be:queen:
forumda hyosung comet 250 kullananlara bi sor neden motorlarını satıyolar diye:queen:
moped o kadar basıomu be:queen:
rolanti ayarından gazı bırakında stop eder yada karbürötörde pislik vardır dediğin gibi diğer bir ihtimal ise karbürotor arızalı olabilir mopedlerde sık arıza yapar karbürötör çekişinin kötü olması muhtemelen motor aksamıyla alakalı geel ayarlarına baktır avans platin ayarına falan onlar tamamsa piston ve sekmanı yenile
arkadaşlar genelde bu aletleri küçümser bir bakış açısı içindesiniz, aslında o motorları sürmek gerçekten teknik bilgi gerektirir ve bir çoğunuzun motorlarını sürmekten daha zordur, bir çoğunuz benzine % kaç yağ karıştırılacağını bile bilmessiniz, bu motorlara modifiye yapanlardan biri de benim bu motora adanadan 100 cc lik motor getirterek hızlı gidiyorum, şimdi bu siteden bir arkadaştan öğrendiğim modifiyeyi de yapmayı planlıyorum, onu da yaparsam mopedle 200 görebileceğimi tahmin ediyorum
CUMONİ tam üstüne basmışsın kardeş dedikLerin doğru öLümün nerde geLiceği beLLi oLmaz bırakında yaşayaLım...
oda zevk meseLsi be karde ya ..