arkadaşlar genelde bu aletleri küçümser bir bakış açısı içindesiniz, aslında o motorları sürmek gerçekten teknik bilgi gerektirir ve bir çoğunuzun motorlarını sürmekten daha zordur, bir çoğunuz benzine % kaç yağ karıştırılacağını bile bilmessiniz, bu motorlara modifiye yapanlardan biri de benim bu motora adanadan 100 cc lik motor getirterek hızlı gidiyorum, şimdi bu siteden bir arkadaştan öğrendiğim modifiyeyi de yapmayı planlıyorum, onu da yaparsam mopedle 200 görebileceğimi tahmin ediyorum
Genelde biz bu aletleri küçümsemiyoruz . Ancak senin dediğin şu teknik bilgiyi hangi okuldan alacağımızı , ve bu gibi motorlar durması gerektiğinde , işi zamana ve Allaha bırakmadan nasıl durdurulur onu merak ediyorum . bu gibi teknik bilgiden yoksun olduğumu da kabul etmek, ne derece doğrudur onuda diğer yorumculara bırakıyorum. Benim motorum boş ağırlığı 247 kilo + aksesurlar + ben şahsen 80 kiloyum , hafif rüzgarlı bir havada 120 klm.h geçtiğim zaman ara ara türbülansa giriyorum. mopet ağırlığında bir vasıtanın 200 klm.h yaptığını düşünürsek ölüm makinasından başka bişey akla gelmez. neden öldüğüne değilde , nasıl ölmeden evine dönebildiğine dua etmen lazım .
teşekkürler arkadaşlar,
başka bir topikte de bu soruyu sormuştum.. orda da bir arkadaş, iki adet mopet motorunu yan yana getirip ona uygun bir mekanizma ile birleştirildiğinden bahsederek, bu şekilde o hızlara ulaşılabildiğini yazmıştı. bu arkadaş gaziantepli ve gaziantepte mopedler ile ilgili bu tür modifiyelerin çok başarılı bir şekilde yapıldığını yazdı.
demek ki 150 yapılıyormuş.. hala inanması çok güç geliyor bana. bizde 250 cc motosiklet var. bu bile 140 bazen görüyor. :mrgreen:
sallama be kardeşim sallama ! bu motorlarda merkezkaç kuvvetin den yararlanılarak otomatik vites yapılmıştır hızlanırsan motorda kağışın takıldığı bölüm açılır motorun vitesi otomatik olarak yükselir eksoza basarsan bu bölüm biraz kapanır vites düşer vites düştüğü için motor bağırır hızı düşer motorun çekişi artar ne turbosukardesım kesınlıkle yapıyo hatta egzosa basıp motoru bıraz bogarsan turbo gorevı yapıp senı 20-30km daha hızlandırıyoo... bu motorlara 47lik cift sekman motor takılıyo ve tabı buna uygun kasnak(yarıs kasnagı) ve uzerındekı hersey cıkarılıyo fren,jıkle...vs en hafıf duruma getırıldıkten sonra araclar yarısa hazır oluryoo bızım burda hergun yarısıyolar ondan bılıyorum.
arkadaşlar videoları nasıl izlicem acıba ? yeni üye oldum da