150 hs alcam ne dersiniz

arkadaşlar herkese selam ben 150 hs almaya karar verdim sizce motor nasıl iyi kaçıyo mu arızası var mı bu motora binen arkadaşlar motorunuzdan memnun musunuz sizce aliyim mi 151 rs ler gibi grank sorunu bunlardada var mı lütfen cevap yazın çok bilgisizim:salut:
şimdiden herkese teşekkürler:)

Boşver ya doyasıya motor keyfini yaşamak istiyosan biraz daha sabret

ama pckopat abi bu gibi küçük motorlarda kampana fren daha iyiymiş diyolar diskler genellikle senin motorun gibi motorlara daha uygun muş:cat:

arkadasım bı kere ole bıısı yok ben sana 151rs ı onerırıım zaten benım tercıhımde 151rs oldu su ana kadar hıc bır problemle karsılasmadım(2500 km)

öyle diyosunda okan abi motorun bi sorunu olsa bile 2500 km de ne anlaşılır ki daha yeni motor şöyle bi 15000 km de falan görürsün inşallah sorun yapmaz ama diyolarki grank sorunu varmış o motorların hepsinde bence 150 hs ben fikrimi böyle değiştirdim ama bilemiyorum:)

Nasil Yaniii ???

SAKAL' Alıntı:
Boşver ya doyasıya motor keyfini yaşamak istiyosan biraz daha sabret

sakal ne demek istiyosun oğlum ne demek doyasıya motor keyfi için biraz daha bekle biraz daha açık konuş ne demek istediğini anlayamadım:silent: :silent: :silent:

mondial 151 rs ci' Alıntı:
sakal ne demek istiyosun oğlum ne demek doyasıya motor keyfi için biraz daha bekle biraz daha açık konuş ne demek istediğini anlayamadım:silent: :silent: :silent:
Biraz daha para biriktir iyi bi makina al diyorum ki uzun yoluda rahatla gidebilesin
Not: Bana oğlum diye hitap etmenden hoşnut değilim

bi daha demem...

SAKAL' Alıntı:
Biraz daha para biriktir iyi bi makina al diyorum ki uzun yoluda rahatla gidebilesin
Not: Bana oğlum diye hitap etmenden hoşnut değilim

özür dilerim sakal bi daha demem beni bağışla:salut: barıştık mı:)

bence rs daha ii hem motor olarakta daha büyük gücü bence rs:cat: (50ytl falan fark war)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar