150 cc ve 200 cc lik motor almak istiyorum

150cc veya 200cc lik motor almak istiyorum ne gibi motorlar tavsiye edersiniz!

c90

klasik,enduro,comuter,ss ne istiyon kardeş
ha egliyat ve tecurba durumu nası
yaş kaç
kullanım amacın ne
.....
gibi

kullanım amacı zevk için taarz farketmez beklentiler sarsıntı yapmasın kolay kolay arıza çıkarmasın!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

daha ilk motorum olacak yaş 17

c90

bak arkadaşım o zaman sana tek bir teklifim var
forumu bir tara
marka marka model model cc cc bir sürü forum alt başlığı var
oradaki arkadaşlara sor
ve
önce kullanım şehir içi ulaşım mı?
dere tepe aşmak mı?
roket gibi gidip ömür kısaltmak mı?
hem şehir içi hemde şehirler arası kullanım birazda hızlı mı?
yoksa yavaş yavaş arkana yaslanıp sırt ağrısı çekip püfür püfür rüzgar mı?
yani sırası ile
enduro
ss
naked
klasik-custom(şekilli)?

hem şehir içi hemde şehirlerarası kullanım birazda hızlı olması iyi olur arora tiger almayı düşünüyom arora hakkında pek bilgim yok arora hakkında pek forumda yok biras bilgi verirseniz iyi olur!

kardeş ben forumu biraz okudum arora hakkındada pek iyi şeyler yazmamışlar tavsiye ettiğin motor varmı 2000 3000 tl arası arora tarzı hem şehir içi hem şehirlerarası bi motor!

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

Mesela MONDİAL MX GRUMBLE hakkında ne diyorsunuz mesela sarsıntı yaparmı sık sık arıza çıkarırmı!

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

Arora tiger 200 cc lik tek kişi binildiğinde maximum ne kadar hız yapar!

Tm saol kardeş ben arora tiger almaya karar verdim!Eğer arora tigerın (-) yönlerini biliyorsanız söyleyiN..

ARORA TİGER 200 BAŞLANGIÇ MOTORU İÇİN UYGUN DEĞİL ÇÜNKÜ ÇOK HIZLI VE GÜÇLÜ BİR MOTOR BAŞLANGIÇ İÇİN.İKİ KİŞİ TEK KİŞİ FARKETTİRMİYOR,BAYIRLARI DÜZ YOL GİBİ ALGILIYOR,KESİLMİYOR...BENİM GÖRÜŞÜM BAŞLANGIÇ İÇİN DAHA KÜÇÜK CC Lİ MOTOSİKLET TERCİH ET...DAYANAMAZSIN İBRENİN SONUNU GÖRMEK İSTERSİN BU KESİN ZATEN O YÜZDEN DAHA KÜÇÜK CC Lİ MOTORLARA BAK...ARORANIN EKSİ YÖNÜ DE YOK DESEM YERİ TİTREŞİM SIFIR,HIZLANIŞI ÇOK İYİ,SAĞLAM YAPMIŞLAR YAPANLAR KALİTELİ MALZEME KULLANMIŞLAR ÜSTELİK BU MOTORLAR 140 KİLO CİVARINDA YANİ AĞIR MOTOR,YBR DEN FELANDA HIZLI GİDİYOR BİZZAT DENEDİK O YÜZDEN BİLİYORUM...İLLAKİ EKSİ YÖN İSTİYORSAN GAZI DİPLEYİNCE İYİ YAKIYOR,RÜZGARDA VEYA YANINDAN TIR FELAN GEÇİNCE DE SARSILMIYOR,İSTERSEN TIRIN GEÇMESİNE İMKAN VERMEZSİN AMA BENİMKİ TEST AMAÇLIYDI.SEN YİNE DE BİR DÜŞÜN MOTOSİKLET İŞİ ŞAKAYA GELMEZ DÜŞÜK CC Lİ BİR MOTORLA BAŞLA BENCE...SANA KENDİMDEN ÖRNEK VEREYİM 16 YAŞINDA MOTOSİKLETLE TANIŞTIM O ZAMANLAR HERO PUFUM VARDI 2 VİTESLİ EN AŞAĞI 20 KEZ DÜŞMÜŞÜMDÜR O MOTORDAN AMA MAKSİMUM 60 KM YAPTIĞI İÇİN BİRŞEY OLMAZDI DÜŞTÜĞÜMDE KALKAR YİNE BİNERDİM.O MOTORA TAM 8 YIL BİNDİM BELKİDE YOKLUKDAN DOLAYI SONRA 100 LÜK KÖY TİPİ MOTORLARDAN ALDIM O DA KESMEZ OLDU ŞİMDİ ARORA TİGER 200 ÜM VAR VE ŞU AN MOTORDA 11. SENEM SENEYE DE HYOSUNG GTR 250 DÜŞÜNÜYORUM BÖYLE ZAMANLA CC YÜKSELTMEK DAHA İYİ DÜŞÜNÜYORUM BEN...PEKİ YA SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?

Arkadaşlar ilk motorum derken debriyajlı ilk motorum yani 103 vardı benim ona bindim ondanda düştüm bi kaç kez sonra bi tane 4 vites motorum vardı 120 görüyodu ama debriyajsızdı benim yani motor konusunda biraz olsun tecrübem var şimdide arora almak istiyorum serdar1547 verdiğin bilgiler için çok saol kararım kesin sağlam bi motor almak istiyorum onun için arora alıcam nasip olursa!

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

Bu arora maximum ne kadar hıza ulaşıyo!

bırakın arorayı yukiyi
al bitane tvs apache bak dalgana
bastın mı gider saglamdır hepsinden
elin çinlisine kaptırma paranı

motordan beklentin senin nedir başın agrıması sürekli sorun cıkartması mı?
1 yıl kullanırsın onları sonra sorun üstüne sorun cıkartır satsan satamazsın
sanayi de türkçe konuşmasını bilmeyen adamlarla sürekli muhattap olursun
en nefret ettiğim şey bu işte benim
al bitane ybr cbf tvs bak dalgana..
bunları alamıyorsan sıfır salcano wolf s ybryle her parcası aynı
fiyatı da 3000 tl filan
kafan rahat olsun için rahat olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar