150 cc scooter almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
illa 150cc ye kadar scooter alıcam dersen bana gore kymco super8 veya honda dylan digerlerine pek bakma derim bu iki cihazda kaliteli ama honda fiyat olarak verdigin kotanın dışına çıkar

japon malı alabıleceksen Dylan yada SYM jorıde almanı ısterım ama durumun el vermezse sana Mondıal150 RE i tavsiye ederim gerisini boş ver

kanuni deer 152 çok şık duruyor bence kulanıcılarından onu araştır hakkında bilgi edin olumlu olursa al derim hem scooter hem vitesli arası bir motosiklet.

2004-2005 model Piaggio Skipper ı önermiştim ama Kymco nun Movie 125 ve 150 likleri var.Onlar da taş gibi..125 lik olanı 10 hp,150 lik olanı 11 hp...çok sağlamlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alacağın motor çinli olmasın basın çoook agrır..
illa 150 cc diye diret me 20 km daha hızlı gidicem diye zorlama 125cc 100 cc scooter a binebilirsin..

alternatifler.....
piaggio..
yamaha..
honda..
kymco..
vs vs vs..

Mondial ZAT150--- konforundan vazgeçemeyeceksin, 4 yıldır 10 küsür bin km dir biniyorum, fiyatına göre muazzam bir konfor sağlıyor.

AN125- çok iri değilsen güzel makine

kymco agility- yine şık makine

son iki seçenek scooter gibi scooter'dır, ZAT150 "gemi gibi" scooter'dir.

arkadaşım benim sana tavsiyem mondial 150re.
benim motorum bu gayet şekilli bi motor hemde çok iyi gidiyor.tabi paran varsa honda al derim ama hem ucuz hemde güzel görünüşlü bişey istiyosan kesinlikle 150re.

piaggio fly modeli şu aralar çok uygun fiyata satılıyor. (3000 ytl) ben de aldım hatta. 100 cc ama 125'lik yamahamdan daha seri geldi bana, belki daha yeni oldugu için... tavsiye ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir Çin malıyla dikkatleri üzerime çekmek istiyorum arkadaşlar. . .

Mondial 150 Zc her kes önyargısını kaldırsın ve bu motora dikkat

fiyat ve servis ağı yedek parça olanağı ve gerek servis gerek yedek parçadaki

ucuz fiyatı + motorun şekli ve bu fiyata bu güce sahip olması beni ve benim gibi düşünenleri yanıltmadı (mondial 150zc forumdan da baka bilirsin)

düşündüğün motosikleti ışıklarda olduğu yerde bırakıyorum servisede

rutin bakım için gidiyorum bence düşün . . haydi rast gelee. .

önceliği ybr125'e ver,
eğer illa scotter alcam diosan,
1 - kymco agility 125
2 - mondial rs 151 bence

önceden motorsiklet kullandıysan 1 saatte ybr 125 e alışırsın bende baştan kullanamam diye asya 125 t aldım ama pişman oldum motor 8 binde daha bi kere sorun çıkarmadı çin malı alma filan diyolar ama param ona yettiği için onu aldım ama her zaman vitesli motor daha iyidir hem scoter çok yakıo arkadaşta ybr var 1 saat kadar biraz zorluk çekerek kullanmayı öğrendim alışınca sanki kendi motorummus gibi kullanmaya başladım hem ybr çok sessiz direksiyonu filan iyi virajlarda kolaylık sağlak scoterla virajlara hızlı giremezssin motor yan yatmıo tekerlerkli ufak vs ybr den şaşma

herkes kendi motorunu tavsiye ediyor genelde
ben başka scooter kullanmadım ama 151 rs benim için oldukça iyi 150 cc gayet güçlü bir alet bana göre beni tatmin ediyor ama 150 zc de çok güzel oda fazla sorun çıkarmaz okuduğum kadarıyla
japonları yazmıyorum zaten kalitesi ortada çinli alacaksan da bu ikisinden birini öneririm

mondial bence çin malı motorla yelpazesinde alınabilcek fiyat / performans açısından en iyi marka. Ben rs151 sahibiyim, ondan önce gsxr 600 ve birazda scoozy kullanmışlığım vardı. RS151 son sürati 140km ama kırmızı ışıktan kalktığında kısa bir süre içinde önce 80km görür gazı açtıkça da rahatça ve çok çabuk bir biçimde 130km ye kadar gelir.140 yapmak için az rüzgarlı uygun bi yol bulmak gerekiyor.140 1-2 kere gördüm ama 130 görmem için ankaranın hemen hemen tüm yolları yeterli. 150 zc de çok güzel bi motor fakat ben alırken arasında ufak bir fiyat farkı vardı, bayii tavsiye etmedi. Bayii aile dostumuzdu bunu al sorunsuzca bin gez dedi.
Ama önemli olan bakım yapmak, ybr'ye hiç bakım yapmazsanda gider... Buna bir çok kez şahit oldum.Çok ama çok dayanıklı bir motor fakat; mondiale her 1000km de yağ ve buji atmazsan bi süre sonra 100km geçiremezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar