150 cc nin altında hangi tür scooter motorunu almalıyım ?

4.5 milyara kadar scooter alabilirim ve sizce hangi scooteri tercih etmeliyim 150 cc ve onun altında scooter motorlar ve özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim :):):):):)

ben bugün arkadaşımın tvs vego suna bindim çok seri bir motor çok iyi gidiyor sesi olsun özellikleri olsun çok şahane beğendim fiyat 3.600 e almışlar bence parasını hakediyor koltuk derisi bile ayrı bir şahane ayrıca birde pejo scooterlara bakmanı öneririm yeniden Türkiye de satışa girdiler

Kymco Agality 125 kampanyada 3.120 TL. Hadi 300 TL de plaka ıvır zıvır masrafı olsa 3.420 TL tutar. Geri kalanla giyim Kask koruma alır efendi efendi binersin başın ağrımaz.

ben sym aldım aşırı derecede memnunum, geçen yıl ilk motorumu alacakken araştırıp bayiden sıfır kanuni scooter almışım, 500 km. ye gelene kadar abartısız 10 kere servise gittim, 2 tanesi çekiciyle. Pişman oldum, sattım, şimdi sym aldım, km'si şu an 600'de servisin yüzünü sadece yağ değiştirirken gördüm. Ciddi anlamda kaliteli, üstelik hakkında kötü yorum duymadım. tavsiye ederim.

Bir de kymco agility 125'in fiyatı şu an çok iyi, bu paraya Çinliler satılıyor.

Sağolun da ben öyle kymco falan istemiyorum Honda spacy uygun mu sizce ? Güzel mi yani

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Eğer sıfır km bir scooter alacaksan Honda Spacy senin için bulunmaz bir nimettir... Enjeksiyonludur ve de hızlanması ve yakıtı da insanı mutlu eder... Ben sürüşümde 90 km ye kadar sorunsuz çıkmıstı e daha ne olsun :) Alıcaksan kırmızı yada beyaz almanı tavsiye ederim... Belki Tvs'den Kymco'dan pahalı olabilir ama 10 sene sonra bile kafan rahat binersin yedek parça sıkıntın olmaz... Bak 98 99 model Honda Kinetic'lere hala canavar gibi yollardalar...

arkadaş haklı honda spacy tip olarak biraz kayık ama sorunsuzluk olarak kıyas götürmez..

bir de yamaha cygnus l'i incele derim sıfırı 4000 tl olması lazım ve sonucta yamaha. şekli de 10 numara

Saoğlun da benim bi sorum daha olucak Honda Spacy hız ve çekiş olarak iyi mi sizce kullanan biri vaar mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar