150 cc küçük motosiklet ile Isparta'dan Avrupa'ya 5000 km plansız gezi (Bajaj V15)

Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
2,546
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Gezi ve paylaşım için teşekkürler. Plansız gezi 5000 km. Benim plansız gezilerim 40-50 km. oluyor. Sizde dünya turu yapma potansiyeli var. :) Montu kaptırmanıza, dönüş yolunda montsuz kalmanıza üzüldüm.
 
Katılım
25 Eki 2004
Mesajlar
6,182
Benim en büyük plansız gezim sahile inip kokoreç yemek oluyor tebrik ederim çok güzel gezi olmuş..

Geçen cbr250 ile uzun yol olurmu tarzı bir konu vardı o zamanda yazmışdım hacimin önemi yok insanlar bisikletle dünya turu atıyor yeterki içinde o azim şevk enerji istek arzu heyecan olsun …
 
Katılım
29 Tem 2015
Mesajlar
18,591
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Helal olsun size. Forumdaki her konu başlığı güzel ama gezi başlıkları daha bir güzel.
 
Katılım
19 Ocak 2016
Mesajlar
1,484
Dostum üzülerek söylüyorum ki iyi insanların sayısı bu topraklardan çıkınca artıyor ama geri dönüşte Türkiye'den içeri girince hızla azalıyor. Zaman zaman "yurt dışında araç sürerken nelere dikkat etmeliyem, nasıl tehlikeler olur" diye soranlara "Türkiye'den çıktıktan sonra dikkat etmenize gerek yok, insanlar size yardım edecektir ancak geri döndüğünüzde alışverişlere ve insanlara dikkat edin" diyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz ve büyük şehirlerin yozlaşmışlığından nasibini almamış o kadim Anadolu insanını tenzih ederim.

Ben de arabayla yaptığım yurtdışı gezilerde yabancılardan hep fayda gördüm. Hatta "ben olsam hayatta yapmam bunu" dediğim durumlar bile oldu. Bazen durumlara çok şaşırıp "çok teşekkür ederim bunu yapmanıza gerek yoktu" falan dediğimde "ne olacak ki kim olsa aynı şeyi yapar" gibi cevaplar aldım.

Nerede adam kazıklama, dolandırma, katekulli hep bizde. Barış gelininin başına gelenleri, veya turistlerin etrafını sarıp rahatsız edenleri hep görüyoruz duyuyoruz. Onun için sınırdan çıktıktan sonra tüm işler daha kolay oluyor. Ha oralarda gangster manyak yok mu, kralı var. Ancak sayıca az olduğunu düşünüyorum. Yolda tartışmalar birbirine laf atmalar görmedim mi gördüm. Ama bizde hemen ele bir sopa, bıçak alınıyor, hatta tabancayla vuruluyor. Bunlar özellikle Avrupa'da çok az. Silah doğrutmak bile büyük suç.

Zaten son yıllarda kalifiye insanların ülkemizi terk etmesinin nedeni bu tip şeylerin hiç umursanmaması. Yoksa ülkeden göçenler, zaten maddi olarak burada da iyiler-zenginler.
 
Katılım
5 May 2022
Mesajlar
7
Çok teşekkür ederim AzÇok. En büyük hayalim motosiklet ile dünya turu. Umarım yaşlanmadan para ve zamanı bir araya getirip başarırız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------

Daha güzel geziler sizin olsun logaritma. Osman Gürsoy belgeseli beni çok etkilemişti. Onu izledikten sonra önemli olanın sadece motosikletçi bir ruha sahip olmak olduğuna karar verdim. İzlemek isterseniz https://youtu.be/5OThxvWPFPI

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Katılıyorum tommygun. Motosiklet gezi videoları çoğu zaman oscarlık filmlerden daha fazla keyif veriyor bana :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Katılmamak elde değil Öz_Musti. Avrupa'da motosiklet kullanırken kendimi daha fazla güvende hissettim. Bu da tabi ki insanların daha eğitimli, sakin ve saygılı oluşu ile ilgili. Her toplumun kendisine özgü hasletlere sahip olduğunu gördüm. Batı toplumlarında rasyonellik duyguların önünde. Tabi bizim kocaman ülkemizde eğitimin nitelik ve niceliğinin artırılmasına çok ama çok ihtiyaç var. Umarım zamanla başarırız.
 
Katılım
6 May 2020
Mesajlar
127
montunu çıkarma haa çalarlar itneler https://www.youtube.com/watch?v=SaZ9-SwPg84
Güzel gezi olmuş tebrik ederim.
 
Katılım
5 May 2022
Mesajlar
7
montunu çıkarma haa çalarlar itneler https://www.youtube.com/watch?v=SaZ9-SwPg84
Güzel gezi olmuş tebrik ederim.

Cem Yılmaz mizahi ile ifade etmişsiniz. Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

 
Katılım
9 Nis 2009
Mesajlar
133
Rüya gibi bir gezi olmuş... İzlerken ister istemez imreniyor insan.

Katılıyorum tommygun. Motosiklet gezi videoları çoğu zaman oscarlık filmlerden daha fazla keyif veriyor bana
;

demişsiniz... Aynen bende kendi çektiğim motosiklet vidolarımın bazılarına müzik ekleyip sinema yerine(niyetine)izliyorum
baya keyif alıyorum.. Ama youtube'da telife takıldığı için foruma ekleyemiyorum.

Çok kişide olmayan cesarete sahipsiniz, takdire değer birşey bu.
 
Katılım
5 May 2022
Mesajlar
7
Rüya gibi bir gezi olmuş... İzlerken ister istemez imreniyor insan.

;

demişsiniz... Aynen bende kendi çektiğim motosiklet vidolarımın bazılarına müzik ekleyip sinema yerine(niyetine)izliyorum
baya keyif alıyorum.. Ama youtube'da telife takıldığı için foruma ekleyemiyorum.

Çok kişide olmayan cesarete sahipsiniz, takdire değer birşey bu.

Arokh kardeşim yorumların için teşekkür ederim. Telife takılmadan kullanabileceğiniz müzikler var. Google'a youtube için telifsiz müzkler yazın indirin kullanın. Ya da İngilizce ararsanız daha çok müzik bulabilirsiniz. (music for youtube without copyright)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst