- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ozaman almışken iyisini değil hyosungun mevcut olan daha güçlü modelini almak diyelim.
Çünkü almışken iyisini almak demek gt 250 dandik gt 650 iyisi gibi algılanır.
Dogru soyluyorsun ama az cok anlamissindir ne demek istedigimi o kadar ince detay dusunmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
2 sene CBF150'den sonra 2 sene Fazer sürdüm. Yeterince iyi bir motosiklet sürücüsü olmadığım için beklediğim kadar zevk alamadım.
Fırsatın varsa 80-90 HP'lik bir motoru 1-2 günlüğüne kirala, sür. Nasıl hissettirdiğini gör. Kendine karşı dürüst ol, çok korkutuyorsa 250cc'yle devam et. Kiralamaya vereceğin para 200 lirayı geçmez, daha sonra motor alım-satımına harcayacağın paraya sayarsın. Fazer beni hep korkuttu, benim sürüşümden daha iyi giden bir motordu, korkacağıma sattım. Şimdi motor alırsam 50HP civarında, KTM 390 Duke veya Honda CB500X gibi bir şeyler (tabii gelirlerse) bakacağım.
3 ay scooter surmustum. O kadar tecrubeyle gittim 150cc vitesli motor aldim tecrubem hic yok denilcek kadar azdi ama ben bu motoru surucem dussemde kalksamda temkinli gittim hevesimde vardi 1 bucuk saatte vites atmayi kavradim obursu gun sagda solda gezmeye basladim 1 2 hafta sonrada 20 30 km lik yollara gittim 2 kere yana yatmam oldu oda kimsenin on tekerin cabuk kitlendigini soylememesinden dolayi bir musibet bin nasihattan daha iyidir derler hakkatten dogru tecrubeyle sabit ufak dususler her zaman iyidir bidaha ayni hatayi yapmamak icin demek istedigim insanin kendine guveni varsa ve kararliysa altindan kalkamicagi bisey yoktur diye dusunuyorum.
Saygilar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
yedi yıl boyuncu 100 lük motor(puf ve cup motor)kullandım ve ondan sonrada bir arkadaşım 1100 lük honda cbr xx almıştı beraber kullandık 2/3 ay.hiçbir sorun yaşamadım ben ama arkadaşım aile baskısından dolayı satmak zorunda kaldı.düzgün kullandıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum biz öyle yaptık yeri geldi 260 bile bastık ama yerine göre kullandık tabi.sonuçta bu makinalar basınca gidiyor basmayınca sana inat edip ben yine de gideceğim demiyor sadece gazı çok hassas oluyor.kendine hakim olduktan sonra motora da hakim olursun
Son cumlen herseyi ozetledi zaten dostum