http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26522944.asp
Benzer muhabbetler bu arkadaş ile de yapılmıştı. Forumlarda konuşmaları hala duruyor. Aynı cevapları ondan da duymuştuk, ben kendime hakim olurum çok hız yapmam zaten. 150-160 km hızı geçmezsem sıkıntı olmaz vs vs gibi bir ton zırva. Ayrıca bu konuya şöyle de bakmak lazım; "benim arkadaş ilk motor 600cc aldı ama hala ölmedi, gayet de sürüyor" gibi söylentileri kendine savunma tezi olarak kabul etmiş arkadaşlar, yolda çok görüyorum, büyük hacimli motor kullanıp da normal virajı 50 ile girmeye korkan ve viraj içine yatamayan ya da kolları direk gibi poposu da dışarıda motor tepesinde gezenleri. Bir kere kullandığınız motor sizden öteyse büyük cc sizin harcınız değildir. Sabırsızlığınız ya da kendinizi kusursuz görmeniz yüzünden hayatınızı tehlikeye atmayın, motorunuzun tepesinde komik görünmeyin. Güzel motor sürmek, ihtiyaçlarınızı karşılamak için 250 cc'lik bir motor bile sizin için yeterli olacaktır. Önemli olan çok hızlı gitmek değil, keyif alarak ve motorun hakkını vererek sürmektir. Bol bol eğitim alın, kullandığınız motor sizin limitlerinizin çok gerisinde kalsın o zaman bir sonraki basamağa geçin.Bu iş biraz da doymak için yemek yemek gibi, doymak için değil tat almak için yiyin.
Biraz uzun oldu yazı, herhangi bir hatam olduysa affola. Bu konularda biraz fazla doluyum. Çok fazla ölüm gördük, insan hayatı bu kadar ucuz değil, ölmeyin...