- Konu Yazar
Herkese selamlar.Ankara'da ikamet ediyorum.40 yaşındayım scooter olsun vitesli olsun yeterli motosiklet tecrübem var.Ankara'da sadece şehir içi kullanım amacıyla motosiklet almayı düşünüyorum.Scooter kesinlikle düşünmüyorum zamanında x-max ve Forza kullandım sürüş hissiyatı kesinlikle bana göre değil.İkincisi kasistlerden geçerken inanılmaz rahatsız oluyordum o yüzden önceliğim konfor odaklı bi motosiklet almak.
Çevremde hiç motorcu yok o yüzden şehir dışı ya da ülkeler arası turlar istememe rağmen pek olası değil benim için.Bu doğrultuda sadece şehir içi kullanacağım.Dediğim gibi benim için en önemli husus konfor olduğu için SS sınıfı kafadan eleniyor.Chopperlara da bir türlü ısınamadım.Bu doğrultuda tavsiyeniz ne olurdu?
Çevremde hiç motorcu yok o yüzden şehir dışı ya da ülkeler arası turlar istememe rağmen pek olası değil benim için.Bu doğrultuda sadece şehir içi kullanacağım.Dediğim gibi benim için en önemli husus konfor olduğu için SS sınıfı kafadan eleniyor.Chopperlara da bir türlü ısınamadım.Bu doğrultuda tavsiyeniz ne olurdu?