15.mde motor aşkı başladı!!!..

Selam ben izmirden burak.15 yaşındayım.mkerdal'ın yiğeniyim.bu motor aşkı yıldırım gibi çaktı üzerime.ne olduysa işte o gün oldu.önce motordan korkuyordum.2.seferinde hastası oldum.:queen: şu sıralar sizin toplantılarınıza gelemiyoz çünkü amcam işi dışında kendi inşiatımıza yardım ediyor vakti yok.inşallah 1 ay sonra hep birlikte gezicez.çankkaleyi merak ediyom.amcam söz verdi yazın oarya gidicem.çooooooook sevinçliyim.kask yok onun için kask parası biriktiriyorum.:cherry: cumartesi motor için erkenden kalkıyorum çünkü yoksa amcam kaçıyo.beni götürmüyor.beni deli ediyo.duvara kafamı nurasım geliyo.:pr: motoru öğrenmek için sabrediyorum az kaldı sabır sabır...BİTTİ:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm yigenim... mkerdal ın kulaklarını çekerim ben sen merak etme... :mrgreen:

bende izmir mt den im... tanışmak üzere kardeşim... motorun yaşı yok... zaten üzerine oturdun mu kalkamazsın.. görüşmek üzer...:cat:

:rendeer: Yapış amcaya
veya bir disk kilidi al akşam uyuduğunda kilitle makineyi o zaman her sabah seni uyandırmak zorunda kalır:queen:

bak sen kimlerde gelmiş.
arkadaşlar şımartmayın yegenimi.
birde beni şikayetmi ediyo...babababababababa....geçen sene yazın motordan inmedi denize gitmeler + gezmeler....bu yaz daha fazlası motorlar ile grup olaraktan.
kaskı varda biraz eskidi.kask yoksa kimse binemez.

mkerdal' Alıntı:
bak sen kimlerde gelmiş.
arkadaşlar şımartmayın yegenimi.
birde beni şikayetmi ediyo...babababababababa....geçen sene yazın motordan inmedi denize gitmeler + gezmeler....bu yaz daha fazlası motorlar ile grup olaraktan.
kaskı varda biraz eskidi.kask yoksa kimse binemez.
tebrıkler,, kasksız asla bınmeyın......

hoşgeldin burak...yaz gezilerinde beraber olmak umuduyla sevgiyle kal..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin yiğen senide aramızda görmek güzel amcan nerede bu ara göremiyoruz ??

kenan o kadar yazdıkya işim harici kendi inşaatıma yardım ediyorum
(hamallık):salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar