15 kasım 2009 karaburun gezi resimleri

Temel, sizi kıskanıyorum vallahi..Maşallah hemen hemen her geziye eşinle gelebiliyon..allah bozmasın usta..

Fotolar harikulade, afiyetler olsun..Sahilde kumlara yazı ambiyansıda çok hoş olmuş :mrgreen:

eyvallah kardeş...darısı senin başına ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bende çok uğraştım sonunda başardım...ozaaman aklın evde kalmıyo ..rahat rahat beraber geziyoruzzzz

yengede aslında bi kere gelse oda devamlı gelmek ister...önemli olan o ilk motora bindirmeyi başara bilmek..:p

Daha o ilk turu atamadık zaten ondan oluyor bunlar bende farkındayım da işte..Bakalım kısmet önümüzdeki yaza herhalde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hakan bey gittiğimiz yer Yalıköy idi :) Kıyıköy'e benzin aldığımız yoldan devam ilerleyip gidiyoruz. Sanırım karışıklık olmuş.:cherry: Yolun manzaranın güzelliği harika. Bir gün Kıyıköy' ü de göreceğiz hiç merak etmeyin...:wiinkk:

Selam Ersin, sohbette hep kıyıköy lafı telafuz edildiği için bende kıyıköye gittik diye düşündüm :)

akoş vallahi şov yapmışsın...:)

avatarına şu bandanalı fotoyu koysana hacı...

akoş vallahi şov yapmışsın...:)

avatarına şu bandanalı fotoyu koysana hacı...

hacı tabiki showww yapıcam
nerede çalışıyorum dimi ama:p:p:p

sende gelebilsen harbiden iyi oludu heee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------

hem hangi resmi diyosun hemen hemen hepsinde bandana var zatennnn:mrgreen:

slm

gezin bakalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 ----------

emmoğlu bizim bu taraflara gezi olursa haberim olsun gerçi hava şartları zor yaza inş diyelim .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 ----------

yine de havalar ii olursa haberim olsun ok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 ----------

imaj sağlamlaşmış baya emmoğlu

gezin bakalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 ----------

emmoğlu bizim bu taraflara gezi olursa haberim olsun gerçi hava şartları zor yaza inş diyelim .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 ----------

yine de havalar ii olursa haberim olsun ok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 ----------

imaj sağlamlaşmış baya emmoğlu

tabi isacım...
haber veririm...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar