15 günde 2700 kmlik hayat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elinize ayağınıza sağlık,gençlik güzel şey !.

çok güzel bir gezi, paylaşım için teşekkürler, savaş bey haklı, gençlik güzel bir şey...

Benden önceki iki kullanıcı mutlaka haklıdır ve gençlik güzey bişeydir.

Güzel bir gezi tebrik ederim ama botunuz sizden şikayetçi olmuş haberiniz olsun,insan bir dilim karpuz vermez mi???
Kanyonlarda, şelalelerde buz gibi sulara girip çıkan kahramanımızın boynu tutulunca alternatif tıbba yönelimi böyle başladı(Faydası oldumu??)

Motosikleti
Tvs Jupi
Harika bir gezi ve paylaşım ve yine imrendim :cherry: Daha bir sürü gezi yaparsınız inşallah.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerinize sağlık. Güzel olmuş.:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Vallahi bravo, ben hanımla motora binmeyeli çok oldu. Öyle ki kendisine yeni bir kask ve mont alma ihtiyacımız bile var, Erhan Erdil ile hanımları alıp bi Safranbolu yapalım dedik ama bir sürü plan program yapıyorum.

Halbu ki 400 km yol bir gece kalacağız altı üstü.

ne güzel gezmişsiniz helal olsun, yalnız önemli bir hata yapmışsınız;

" İlk gecenin cesaretiyle "bizim kamp alanına ihtiyacımız yok sahilde kumların üstünde bir güzel de çadırımızı kurup kalırız" diyen kahramanlarımızın gece uyarken ziyaretçileri olmuş olacak ki sabah kalktıklarında saçma sapan eşyaların çalındığını görürler. 2 adet tabure 1 çift terlik, 1 de el feneri küçük zaiyatlarıdır. Neyse ki değerli şeyler alınmamış; moral bozulmadan devam. (not:O geceden sonra çadır dışında eşya bırakılmayıp mümkün olduğunca kamp alanları tercih edilmeye çalışılmıştır.)"

Ya hu değil eşli, ben erkek erkeğe bile ıssızda kamp kurmaya cesaret edemem.

Allah korumuş, ortalık manyak dolu. Daha geçenlerde iki motorcu arkadaşımız öldürülmedi mi ıssızda?

MCV

Helal olsun gerçekten güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Harika gezi, bir ailenin yapabileceği en muhteşem paylaşım.

Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten de imrenilmeyecek gibi değil , toplamda ne kadar para harcadığınızı yazabilirmsin rica etsem, birde benzin için ne kadar para harcadın

ne kadar boş amaçsız yaşadığımı hatırlatan hatırlatmakla kalmayıp gözüme sokan enfes bir gezi olmuş

Arkadaşlar iyi temennileriniz çok mutlu etti beni teşekkür ederim hepinize.
1600 tl oldu lastik değişimi çekiçi falan hariç.
430 tl benzin

Adana İl Temsilcisi
ne iyi yapmışsınız,bu gençlik sizde iken ve anladığım kadarı ile heniz 2 kişi iken bol bol gezin kardeşlerim.ADANA'dan selam olsun.:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar