- Konu Yazar
herkese tekrardan merhaba uzun zamandır motor konusuyla ilgilenemedim öyle olunca buraya da doğru dürüst bakamadım, baksam da yazamadım yarım yamalak bir hal aldı açıkçası. şimdi döndüm motor ve ekipman konusunu halletmek istiyorum param şu an cebimde bir engel yok anlayacağınız(tek engel şahlanan piyasaya karşın miktarı
). Motor konusunda ilk seçeneğim NS 200 2017 absden dolayı, ikinci seçenek olarak Benelli BN 251 gözüküyor. Sym Wolf'a hiç ısınamadım onu eledim gibi birşey(zaten piyasasının kötü olduğunu belirtmişsiniz). Benelli'nin de renklerine çok ısınamadım ama bakacağız artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
Hocam benellinin parça fiyatları ns 200e göre cidden çok mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
2016 NS 200'ü ele diyosunuz yani hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
sym wolf piyasası ölü.
benelli ise yedek parçadan öpüyor.
Bi Alex değil ama ns200 f/p olarak en iyi seceneklerden
Hocam benellinin parça fiyatları ns 200e göre cidden çok mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Benelliyi 2018 model alacak. Pulsarın piyasaya bakmayalı çok oldu ama o fiyata 2016dan yukarısını bulabilceğini sanmam. Yani absli bulursa pulsar alsın ama yoksa benelliye yönelmesi en mantıklısı olur.
2016 NS 200'ü ele diyosunuz yani hocam