15 Bin Liranız Olsa Abs siz Motor Alırmıydınız ?

Arkadaşlar aslında en başımdan beri aklımda olan CRF 250L almaya karar verdim. Gerek dağ bayır gezmeyi sevdiğimden gerekte kamp yapmayı sevdiğimden bu kararı verdim. Belki asfaltta diğerleri gibi zevkli olmiyicak ama bu işin diğer tarafıda var ;) Herkese yorumlar için teşekkürler.

Duke tabiki de. Ama uzun yıllar kullanıyım, bagajı olsun ve az yaksın diyosanız, XEV0 250 derim.

Vardı aldım. R25 sahibiyim. İstanbul gibi kalabalık bir şehirde değilim fakat olsaydım yine alırdım :cherry:

CRF Alıcam şu saatten sonrada kararımı değiştirmeyi düşünmüyorum.

Daha önce ABS li motor kullanmayan birisi yine ABS olmayan motor alabilir,
ABS kullanıp faydasını gören birisi ise 15.000tl ye ABS li motor almak için elinden geleni yapacaktır.

Damına bile koyardım!! Yani motoru alır evin damına koyardım.
ABS nin faydasına diyecek lafım yok, ama hiç bir zaman benim için motosiklette olmazsa olmaz değildir abs. Misal FZS600 ümde abs neyin yoktu, ama frenlemesi çok hoştu.
Sonuç olarak abs ye evet, fakat normalde 15 kağıt olan bir motora abs var diye 20 kağıt vermeye hayır.

Hee şöyle ya.
Al bi crf.
Boğazdan Fmf.
Renthal gidon.
Acerbis elcik koruma.
Siraç lastik.
Geico sticker.
Karter koruma.

Oh oh oh çiçek. :) :)

Tiger egzos düşünüyorum grupta görmüştüm :)
Lastik, elcik koruma ve karter koruma da düşünüyodum.
Sticker basit şey. Gidon neden ama ? Çok farklı oluyor mu ?
Birde 2.el alıcağımdan dolu da olabilir motosiklet benim çok uğraşmama gerek kalmaz belki

Gidon neden??
Crfnin gidonu ince düştüğünde yamuluyor. Onun için 22mm gidon takıyoruz yamulmaz gidon. + bindiğim her cihazı doldururum yapım bu. :queen::bounce:
ALzLQv.jpg
[/url][/IMG]
Geçen hafta sattım. :salut:
gq6qlO.jpg
[/url][/IMG]
Stickerı arkadasım yapıyor. Normal ucuz sticker değil parlakda değil. İsteyen olursa yardımcı olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar